miercuri, 20 iunie 2012

Cum faci atunci cand esti trista si nu ai chef de nimeni si nimic ?


Ce faci atunci cand un ruj sau o pereche de pantofi nu te face sa te simti binepentru ca problemele nu iti dau pace? Ce faci atunci cand vorbesti cu prietena ta cea mai buna, si gandul tau este pe alte mari cautand o alta solutie sa fie din nou bine? Simt ca as vrea sa fie zile in care as vrea sa inot, sa caut sperante,sa caut solutii, sa am din nou 'acea stea norocoasa in mana' fiind o speranta!
Sunt momente in care am nevoie de sustinere, sunt zile in care m-as intinde la soare sa uit de oameni, de sperante, de dezamgiri. As putea sa las totul balta si sa plec? Cum m-as simti? Nu pot, nu am cum.
Nu ma simt atat de slaba, sunt puternica si stiu ca totul are o solutie si ca orice lucru are ceva care te face sa zambesti, chiar si o problema de care iti vei aduce aminte intro-zi te va face sa razi cu gura pana la urechi.
Sunt zile in care mi-as dori sa nu mai fiu atat de complicata, sa nu ma mai gandesc la mii de lucrui doar intr-o singura secunda, sa fiu mai increzatoare si sa nu mai cred orce promisiune facuta aiurea.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu