miercuri, 20 iunie 2012

Cum faci atunci cand esti trista si nu ai chef de nimeni si nimic ?


Ce faci atunci cand un ruj sau o pereche de pantofi nu te face sa te simti binepentru ca problemele nu iti dau pace? Ce faci atunci cand vorbesti cu prietena ta cea mai buna, si gandul tau este pe alte mari cautand o alta solutie sa fie din nou bine? Simt ca as vrea sa fie zile in care as vrea sa inot, sa caut sperante,sa caut solutii, sa am din nou 'acea stea norocoasa in mana' fiind o speranta!
Sunt momente in care am nevoie de sustinere, sunt zile in care m-as intinde la soare sa uit de oameni, de sperante, de dezamgiri. As putea sa las totul balta si sa plec? Cum m-as simti? Nu pot, nu am cum.
Nu ma simt atat de slaba, sunt puternica si stiu ca totul are o solutie si ca orice lucru are ceva care te face sa zambesti, chiar si o problema de care iti vei aduce aminte intro-zi te va face sa razi cu gura pana la urechi.
Sunt zile in care mi-as dori sa nu mai fiu atat de complicata, sa nu ma mai gandesc la mii de lucrui doar intr-o singura secunda, sa fiu mai increzatoare si sa nu mai cred orce promisiune facuta aiurea.





Nu inteleg ce spune , dar ca ritm imi place


Simt un nod in gat. Am un gol pe dinauntru abea mai ma abtin sa nu plang. As vrea sa pot aripile tale, sa pot zbura peste tot, sa nu te mai vad, sa ajung intr-un loc nevazut. As vrea sa fiu ca acel porumbel care zboara bucurandu-se de tot ce ii place, as vrea sa fiu ca aceea apa care curge, si nu e oprita de nimic, as vrea sa fiu ca acel catel care se bucura de stapanul sau.
Simt gandurile. Simt cum apar din ce in ce mai multe. Gandurile nu ma doboara, si zambetul meu nu vrea sa dispara, nici daca ar vrea!

miercuri, 6 iunie 2012

Fara titlu



Stau singura, meditez la ziua de azi si realizez din nou cu aceiasi mirare ca a trecut si mai repede decat alte zile. Nu imi vine sa cred cat de repede au trecut lunile astea, in care s-au schimbat multe, noi am devenit altii, plini de ciuda, si de ranchiune, plini de toate. Nu ne mai ajunge ceea ce avem, si vrem sa profitam dupa oricine, ceea nu imi miroase a bine. E tarziu sa iti ceri scuze, poate chiar nici nu mai semnifica nimic pentru el/ ea, nu e cazul sa o faci doar asa pentru a se simti celalalt mai bine, pentru ca in final oricum va fi altceva decat te gandeai tu.
Aberatile si toate prostile tale, imi vin in cap, nu ca mi-ar fi dor, dar totusi parca zbor in mintea mea, si vor sa imi spuna ceva. Nu as vrea sa zic ceva ce nici nu mai e, dar nici ceva de care nu sunt sigura. Minciunile sunt vorbe, vorbele sunt miciuni, pentru asta am putea incerca sa vorbim mai putin, pentru a minti mai putin decat o facem de obicei. E dificil, pentru ca uneori poate o facem din diferite motive, circumstante, dar totusi hai sa fim sinceri.
Simti ceva ? Spune-mi.
Vrei ceva de la mine ? Cere-mi.
Te pot ajuta cu ceva ? Cu cea mai mare palcere.
Ai ceva cu mine ? Spune-mi in fata, si nu ma lua pe ocolite.
 Daca crezi ca e chiar asa cum zice 'gura lumi' pentru ce mai asculti ce spun eu ? Simt ca vreau sa te iau de mana, sa inchidem ochii, si sa simtim pentru cateva clipe acea liniste care ne acopera. As vrea sa simtim ca suntem doar noi doi, si ca indiferent de orice voi zambi, chiar si atunci cand plag. Nu e simplu intradevar, trebuie sa sti sa te menti, sa ai curaj si binevointa.

Sunt sentimenete, dar nu cred..

sâmbătă, 2 iunie 2012

distanta

Grija cu care am deschis ochii, ma ingrijorat. Aveam inima in gat, crezand ca ceva sa intamplat, singura persoana pentru care imi fac cele mai multe griji, esti tu ,mamico. 
Mie asa dor de tine, as vrea sa fi aici, si sa iti soptesc un secret. Cat ma bucur, ca e asa, doar ca este o problema, si nu stiu daca rezist, de dor..
 Distanta e problema mamico si aicii, eu o cunosc destul de bine, pentru ca vad cum e si cu noi, doar ca aici difera sentimentele, si starea noastra. Dar stiu ca voi putea, voi muri de dor, de nerabdare, dar voi fi tot aicii, asteptand cu multa incredere, si mult calm sa il vad. Sa vad cum va veni sa fie aici, sa ma tina de mana, sa il pot vedea, sa pot striga in gura mare ca a venit doar pentru mine, si ca va fi aicii pentru mine.
Eu stiu ce pot, am incredere in mine insa acum depinde de el. Il astept cu nerabdare, si cu inima cat un purice, dar nu va veni...