sâmbătă, 14 aprilie 2012

Mie dor

 Draga mea, mie asa dor de tine..
Esti aceea persoana care ai fost langa mine aici cand am avut nevoie, si mi-ai redat zambetul. Iti multumesc pentru orice clipa de zambet, pentru orice lacrima care ai vazut-o, iti multumesc ca esti aici.
Iti duc dorul extrem de mult, si as vrea sa vi acasa, insa stiu ca esti acolo bine, si Ramiro cu siguranta are grja de tine ca de ochii din cap, sa fi cumnte,defapt sa fiti cuminti,sa vi acasa sa vorbim si sa facem poze toata ziua cum o facem noi de obicei. 
Vino sa facem clatite, si o pizza buna, asa ca de 'Pasti' , dar mai cu intarziere, si nu uita sa iei si un ou de la Constanta sa ciocnim, tin la tine draga mea, si iti multumesc inca odata.
                                                                         Ai grija de tine,
                                                                                                       mie dor de tine..








miercuri, 11 aprilie 2012

Daca as sti, as iubi!



 Ma uit si nu-mi vine a crede cat este ceasul, nu-mi sta mintea la altceva decat la lucrurile care ma macina pe dinauntru, care usor usor ma fac sa inebunesc! 
Doamne, oare atat am cerut ?
 Nu stiu atat de multe, incat sa am atat de multe. As vrea sa ma saruti, si sa simt ca am simtit ceea ce trebuie, sa stiu ca e cel mai corect lucru, sa stiu ca nimic nu mai e aici sa ma judece, si sa spuna tot felul de lucruri, asta fiind imposibil.
Nu pot sa imi dau seama, nu pot sa visez la o alta viata luata de la '0', insemnand cel mai greu lucru, fiind alaturi de tine, redescoperindu-te, asta ar insemna sa vizez mult prea mult.
Nu pot. 
Nu vreau. 
Nu cred.
Si toate astea, de ce? Habar nu am nici eu.



 [Mamico, mi-as dori din toata inima sa fi aici, stiind ca se apropie si Sf. Pasti sa te simt alaturi, sa fi aici pentru a-mi sterge lacrimile, sa fi aici sa stangi focul ce m-a cuprins, sa fi aici pentru draga ta fiica, mie atat de dor de tine!]


Si totusi ma intreb, care fata nu isi doreste ceea ce am eu ?
Cum e sa te trezesti cu un pahar de vin in mana, si cand pe terminate vinul sa gasesti ceva surprinzator, care te lasa fara cuvinte, sa fie lucrul care il tot asteptati de ceva vreme, sa fie acel ceva special care acum nu ii mai simti locul. Nu mai simti ca era momentul, sa fie acolo, si acum. Poate ca e prea devreme, sa incepi un astfel de drum, dar nu ar trebui sa uiti, ca iti doreai asta! Ba chiar, cu foarte multa intensitate. Erai asa indragostita. Si acum ? Ai ajuns in acel punct, in care ai facut pe cineva sa sufere, si sa planga pentru ca tu nu sti ce simti, ciudat...


Nu imi vine sa cred, de ceea ce se intampla, parca visez, si nu ma pot trezi niciodata din visul acesta. As vrea ca maine dimineata sa ma pot trezi cu zambetul pe buze, sa nu ma ma mai gandesc ca voi primi telefoane, si aceleasi intrebari zilnice, de care nu sunt plictisita, dar ma face sa ma simt 'incarcata'. Si ma si sufoca. As vrea sa fie o dimineata ca acele dimineti in care ma trezeam stiind ca cineva se gandeste la mine, fara sa ma sufoce, fara supradoze mari, fara alte temeri.

Vreau sa fiu libera, vreau sa nu ma gandesc non-stop la ceea ce voi face, am nevoie de spatiul meu, vreau si eu sa traiesc. Dar nu facand pe altul sa sufere, vreau sa fi bine. Nu vreau sa te ranesc, nici nu vreau sa crezi ca ma gandesc doar la mine, ba din contra, e posibil sa fac toate aceste lucruri pentru ca ma gandesc la tine, si la ceea ce simti tu, nu vreau sa doara, dar cred ca asa te ranesc mult mai mult.. Nu e un sfarsit de lume, insa e importanta decizia mea, de aceea te rog, acorda-mi timp..


E important sa fi cu cineva pe intregime, sa sti ca e singurul lucru care il vrea, si ca nu se mai gandeste la altcineva.

Insa acum nu se poate, e prea devreme...

luni, 9 aprilie 2012

You again ?

 Sunt atat de obosita, incat abea imi mai simt ochii, as vrea sa las naiba leptopul si sa ma pun sa dorm, un somn bine meritat! Dar nu pot. Ma gandesc cum am ajuns in situatia asta, cum am permis sa aud astfel de cuvinte din partea ta !? Imi imaginam orice, dar altfel de viata alaturi de tine, fiind ceva dulce, fara un pic de durere. As minti daca as spune ca sunt bine, dar poate in momentele de fata iti spun 'bine' doar pentru simplul fapt sa nu ma mai bati la cap, sa poate cine stie ? 
Nu sunt iubita aceea din povesti, cu care tu te'ai fi simtit minunat, sunt o alta, O oarecare fata, care abea creste. Abea mi'am simtit viata in palmele mele, m-am temut de ce va urma, de consecinte, si de toate dezamagirile de care voi avea parte, si intradevar aveai dreptate, cred ca nimic nu doare mai tare decat o noua dezamagire din partea persoanei caruia parea sa ii pase de tine!
As putea sa ma las prada dureri ?! sau dezamagiri ? Nu as castiga nimic, doar as avea de pierdut. Trebui sa am acel zambet de 13124735463 kilometri, sa am acele gropite de care sa ma pot bucura, si toata veselea mea de altadata. Nu pot sa am langa mine o persoana care ma dezamageste de fiecare data cand imi doresc sa o am alaturi, indiferent daca e singurul lucru care mi-l pot dori.



marți, 3 aprilie 2012

Visele imi apartin!


 Azi am ajuns inapoi la visele mele prostesti, pentru tine poate. Azi am inceput sa fiu din nou eu singura, avand acel zambet care e doar o alta masca, pentru a incerca sa imi ascund sentimentele. 
Visez din nou, vreau ca in fiecare vis de-al meu sa ma regasesc, sa stiu ca pot fi eu, fara a ma teme din nou de o alta lovitra, de o alta dezamagire, de o alta minciuna.
Credea-m in vorbele si in toate visele tale, dar de acum voi crede doar in mine.
Nu vroiam sa imi pui lumea la picioare, ceea ce imi oferea imi era mult prea suficinet, insa nimic nu pare sa fie ce a fost.Nu am nevoie de bani, averi, pentru ca asa niciodata nu vei fi fericit!
Aveam nevoie doar de un zambet cald si de cateva vorbe spuse din inima, nu doar ca sa ma determini pe mine sa imi schimb gandurile.
Gandurile mele, o au doar pe ea, mama mea, sipe cele mai bune prietene!
Azi doar visez,  visez la ceea ce nu am putut visa vreodata, as vrea.., mi-as dorii.. sa fiu cine nu sunt, sa pot zbura, sa fiu unde nimeni nu e.
Nu mai vreau minciuni, nu mai cred in nimeni, am doar incredere in mine si asta e suficient pentru mine. Visele mele nu s-au terminat, abea acum incep.
 Si sti care este partea buna la vise? Ca poti visa ca ai langa tine orice persoana cu care nu poti fi in realitate!