marți, 3 mai 2011

Visele devin realitate?!


De curând am auzit vorba aceasta incredibilă: “E doar un vis!” …
Şi atunci am zis: “Cum adică ? doar un vis?!” …
Şi am fost uimita să văd răspunsul: “Adică nu se va întâmpla, e doar un vis!” …
Să fie oare visele împărţite în două? Şi anume: vise care se pot indeplini,si vise care raman pur si simplu vise?!
 Deşi avem impresia că visele durează mult, acestea se scurg în doar câteva minute. Visul are întotdeauna cel puţin „o bucăţică" din viaţa reală.
E intradevar destul de dificil,sa stii ca ai un vis si ca niciodata nu se poate indeplini,oricat ai lupta. Poti avea o realitate destul de frumoasa pentru tine si sa ai si un vis aparte,un vis care nu seamana cu niciunul din visele care le-ai avut pana acum..si poate asa si e !  
Insa trebuie sa ai curajul,taria,increderea in tine de a face alegerea potrivita.Sa crezi in tine,in ceea ce crezi tu ca e bine...pt ca pe amandoua nu le poti avea,sau poate ca da?! Dar asta ar insemna o viata dubla..un vis in care simti ca traiesti si ca ai vrea sa fi mereu..si realitatea in care te afli,iti place si ea deasemenea dar totusi ai vrea sa dispari!? 
 Oare se poate asa ceva ?! Nu,nu cred!,nu stiu pe nimeni sa isi doreasca o viata dubla,de genu..'si plus de asta ai fi mult timp stresata,sa te gandesti ce e bine si ce nu..

E important sa crezi in ceea ce poti face tuu,pe cont propiu,sa sti ce iti doresti..chiar daca minte e in ceata..Pt ca nu intotdeauna visele devin realitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu