sâmbătă, 28 mai 2011

MINUNAT!

Atunci cand ai parte de un esec in viata,nu iti mai vine sa faci nimic..te simti pierdut..simiti cum cerul coboara parca asupra ta si tu te micsorezi!,iti pui tot felul de intrebari..si spui ca "de ce tocmai tie"?,"de ce acum doamne?",de ce acum cand simteam ca sunt asa de fericita?".. sunt intrebarile pe care oricine si le pune atunci cand are o problema!.. tocmai cand ti se intampla ceva,cand ai o problema..tocmai atunci nu ii nimeni langa tine..nimeni!
Cu toate ca cunosti o multime de oameni,in care credeai ca vor fi aici cand tu vei avea nevoie..ca cineva va fi langa tine si iti va sterge lacrimile,sau pur si simplu sa te incurajeze cu cateva vorbe.. Totusi nu e nimeni..




Cand incepi sa cunosti pe cineva,cand pur si simplu te face sa zambesti..un zambet curat!,uiti de starea proasta in care te afli..si te bucuri ca poti zambi!,incepi sa cunosti pe cineva,pe cineva care nici macar nu te asteptai..sa fie asa de atent cu tine..e minunat ca vrei sa incerci sa crezi din nou in cineva!,sa crezi ca merita! Starea in care te aflai era proasta,intradevar..insa uita'te la tine acum zambesti !
Merita sa traiesti clipa!,si crede mai ales in tine insuti si ii zambetul tau MINUNAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu