vineri, 9 septembrie 2011

...

Stateam si ma gandeam la mine, si la fluturasi din stomac care trebuie sa ii simt, la emotiile care trebuie sa le trezesti in mine , si la tot ce inseamna din nou iubire.. ciudat e ca mi-a venit alt gand, ce crezi ?! Sunt constienta ca toamna asta va fi diferita de toate altele, pentru ca acum 'tu' nu mai esti ..nu te mai simt , nu te mai vad, nu iti mai simt mirosul , nu mai esti primul lucru care il vad cand deschid ochii dimineata , nu mai esti tu .. nu mai esti aici . Asta de ce ?! 
Fiecare persoana trebuie sa gandeasca la 'rece'fiecare pas , pentru ca toate lucrurile vin si pleaca totodata , si uneori nu ne dam seama care sunt cele mai importante pentru noi. Si eu ma cred destul de responsabila. 


Toamna asta va fi diferita , va fi ca un labirint al cunoasteri pe care il va trebuie sa  il parcurg sa ajung sa cunosc ceea ce vreau acum , va trebui sa zambesc dupa fiecare pas , nu sa suspin dupa caderea fiecarei frunze ce atinge pamantul rece ..


 Voi avea grija de mine , de mine si de ceea ce simt eu , nu voi cred ca'tot ce zboara se mananca' , pentru ca asa toate lumea te ia de prost ! Voi fi calma,si constienta de fiecare lucru ... si voi astepta o alta toamna , care ma va face sa ma bucur de ea si in tot ce inseamna ea. 


O toamna poate sa iti aline sufletul , poate sa fie 'compania'ta atat timp cat tu te simti singur ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu