joi, 22 septembrie 2011

Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti , eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa ti le spun .. din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc,nu pot atinge atinge stelele pentru a ti le darui,nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu,trupul meu,intreaga mea fiinta ! Si daca iti spun ca te iubesc inseamna ca te iubesc pentru ceea ce esti , pentru ceea ce ma faci sa simt cand sunt cu tine,pentru sufletul tau de aur , pentru fiecare atingere calda , pentru fiecare sarut plin de emotie,pentru iubirea care mi.o oferi ,pentru ceea ce reprezinti pentru viata mea . Si cum sa nu te iubesc cand pentru tine simt ceea ce nu am simtit pentru nimeni nicioadata ?Cand tu ma facii sa ma simt cea mai importanta persoana din intreaga lume? Cum sa nu visez la tine,cum sa nu te vreau langa mine in fiecare clipa,cum sa nu te iubesc,cum sa nu vreau sa te stiu langa mine tot restul vietii? 

Nu am cuvinte deajuns ca sa iti spun tot ce simt pentru tine ...

sâmbătă, 17 septembrie 2011

vineri, 9 septembrie 2011

...

Stateam si ma gandeam la mine, si la fluturasi din stomac care trebuie sa ii simt, la emotiile care trebuie sa le trezesti in mine , si la tot ce inseamna din nou iubire.. ciudat e ca mi-a venit alt gand, ce crezi ?! Sunt constienta ca toamna asta va fi diferita de toate altele, pentru ca acum 'tu' nu mai esti ..nu te mai simt , nu te mai vad, nu iti mai simt mirosul , nu mai esti primul lucru care il vad cand deschid ochii dimineata , nu mai esti tu .. nu mai esti aici . Asta de ce ?! 
Fiecare persoana trebuie sa gandeasca la 'rece'fiecare pas , pentru ca toate lucrurile vin si pleaca totodata , si uneori nu ne dam seama care sunt cele mai importante pentru noi. Si eu ma cred destul de responsabila. 


Toamna asta va fi diferita , va fi ca un labirint al cunoasteri pe care il va trebuie sa  il parcurg sa ajung sa cunosc ceea ce vreau acum , va trebui sa zambesc dupa fiecare pas , nu sa suspin dupa caderea fiecarei frunze ce atinge pamantul rece ..


 Voi avea grija de mine , de mine si de ceea ce simt eu , nu voi cred ca'tot ce zboara se mananca' , pentru ca asa toate lumea te ia de prost ! Voi fi calma,si constienta de fiecare lucru ... si voi astepta o alta toamna , care ma va face sa ma bucur de ea si in tot ce inseamna ea. 


O toamna poate sa iti aline sufletul , poate sa fie 'compania'ta atat timp cat tu te simti singur ...

Intre trecut si prezent

Priveam in gol si-mi lasam gandurile sa zboare ,cand deodata ma fulgerat o intrebare : se poate ca trecutul sa devina prezent ?
Inca am urme din trecut,ma zguduie,ma raceste ca si cum as sta intr'o ploaie rece,si stau..si stau ..gandindu'ma daca am regrete .. Insa nu am! Ceea ce a ramas in mine,in inima inca sunt doar acteva urme de iubire,aceea iubire de vara,primavara si de tot ce vrei tu ! 
E amestecat cu prezentul meu,ma bulverseaza,ma face chiar sa nu stiu ce vreau..Insa imi vreau prezentul! 
Prezentul ma reprezinta,e alt timp,e altcienva care se gandeste la mine,altceva ce ma fascineaza,e alt lucru minunat! 
viitorul nu ma acapareaza,pentru ca sunt preocupata de prezentul meu ..sii ..si atat !