miercuri, 27 aprilie 2011

Mamiiiiii

E destul de tarziu..sunt doar eu camera goala,cu o lumina slaba care bate asupa literelor de la calculator..
Port cu mine atat singuratate,de cand ai plecat tu nu imi mai ramane decat poza ta si un trist sentiment..din nou voi fi eu iar pe cont propriu pana data viitoare cand te vei intoare,ma vei lua de mana cum o faci de obicei..apoi vom avea tot timpul din lumea sa fim una a alteia,sa ne putem opri doru care acum ne apasa,ne constrange intr-un minuscul loc..

Nu vom avea limte la ceea ce vrem sa facem,vom lasa totul sa fim doar eu si ea!

marți, 12 aprilie 2011

Pasiune♡

De ce este asa?
Pai cum sa iti zic eu tie.. e asa pentru ca asta ne dorim!,ne iubim si avem incredere unul in celalalt,cred ca e un lucru important intr'o relatie,e un atuu foarte important. E atat de fascinant cum de fiecare ne dorim tot mai mult,chiar daca altii vorbesc altceva.. poate fi atat de special!,uneori chiar ma surprinde..felul lui de a fi,felul in care ma mangaie,e aici mereu ..
..daca toata lumea ar simti ceea ce simt eu atunci cand iubesc,sau cum arata un om fericit..ar fi perfect! asa arata dragostea, asa cum mi-a aratat-o el in fiecare zi, in fiecare minut petrecut impreuna sau departe unul de celalalt!
Departe sau apropae mereu va fi aici in inima mea!♡

Nimeni nu ne va schimba!♡
















sâmbătă, 9 aprilie 2011

mereu judecat:|!


   
De ce mereu ne doare,ce cred ceilalti despre noi,despre cum suntem,si ce fel de persoana suntem? 
De ce nimeni nu cred defapt in ceea ce suntem noi cu adevarat? Bun/rai,,sinceri,simpli..cum suntem noi!,cand esti prieten cu cineva,pe parcus va cunoasteti..pentru ca de pe o zi pe alta nu se poate! Dar important e sa nu te judece,si sa iti ceara explicati de fiecare data cand observa ceva ineregula,ceva nelalocul lui,ceva care il deranjeaza..sau poate chiar nu'i place!..Important ar fi sa vina la tine.. sa iti spuna draga/u mea/meu,uite nu am inteles chestia asta,problema aceasta de ce este asa,sau pur si simplu lucrurile de ce stau asa? E adevarata chestia asta?e adevarat ce spune lumea? Una din chestiile astea ar fi suficinet,sa vada ca nu crezi ce spune lumea.
Tuu trebuie sa ai incredere in tine,in fortele tale,si in ceea ce poti tu sa faci,nu in ceea ce alti vor sa te transforme,si vor sa fi.
insa de putine ori se intampla sa nu fi judecat si aratat cu degetu..

vineri, 8 aprilie 2011

realitatea!




_________________________________________________________________
Hai vin'o acasa! stii bine,ca aici e cel mai bine.
Ar fi atatea zambete,in inimia ta..in inima mea!
Stii bine!,ca nimeni nu poate fi ca mine..
-nimeni nu poate avea zambetul meu..
-nimeni nu poate urla ca mine de fericire..
-nimeni nu are rasul meu..
-nimeni nu are stilul meu..
-nimeni nu plange cum plang eu..
-nimeni nu se gandeste cat ma gandesc eu..
-nimeni nu are chipul meu..
-nimeni nu intelege ca mine..
-nimeni nu te face sa zambesti..
-nimeni nu te adora ca mine..
Sunt eu care te iubesc!

vis..





e totusi un vis,al meu..straniu dar in acelasi timp cand ma gandesc la el,mi se umple sufletul de fericire..
poate ti se pare absurd.si crezi ca vorbesc doar asa sa ma aflu in treaba,dar nu e asa..stii bine! el e visu meu..vreau sa cred ca are si el un suflet,e curat si sincer...insa totusi nu-l pot atinge,e mult prea departe de realitatea care ma inconjoara..
"era"visul meu zi de zi,ma treazeam si primul lucrul pe care il faceam ma gandeam la acest vis,care speram sa mi se indeplineasca..cu greu insa.Problemele incep sa apara,din ce in ce mai multe,iar visul se pierde in ceata,ramane acolo mereu..acolo in cutiuta cu lucruri magice,fermecate,si de neuitat..in inima mea!
vroiam sa se realizeze visul acesta,era ceva unic!,ma incanta,ma fermeca..imi dadea putere.. 
...va fi mereu un vis',un vis vesnic,doar visul meu!

luni, 4 aprilie 2011

trebuie sa zambesc

Chiar de-ar fi greu, tot as zambi!... si chiar daca sunt  plina d probleme .. Tot as glumi ! Pentru ca stii .. Viatsa e grea si lumea e rea ..
 Cum as putea sa rezist, daca nu m'as purta asa ?



vreau sa fi aici..mereu!

iubirea ce o simt pentru tine nu as putea sa o descriu in cuvinte si stii de ce ? Pt ca e asa de mare! tu esti inima si sufletul meu, de cand aia aparut tu in viata mea, zi de zi simt ca am pentru ce sa ma trezesc, sa zambesc, sa plang de fericire, sa urlu in gura mare cat de mult "Te iubesc!"
Iubitu meu drag..




duminică, 3 aprilie 2011

plang dar zambesc!

___________________________________________________

Nu voriam sa ma las in voia sortii,sa sufar,sa plang,sa diper,sa simt cum seara de seara lacrimile de pe obraji mei fierbinti imi curg,ma fac mai slaba cu fiecare picatura.Vroiam sa fiu eu,insa la fiecare lovitura grea pe care viata mi'o oferea,sufletul imi era pustiu,ochii imi erau intr'o umbla cumplita in care nici daca vroiam nu ma puteam regasi..buzele era uscate,fara vlaga fara viata! mintea imi era si ea intunecata,de greul de care am dat..
Ma durea sa stiu ca sunt asa,insa nimic nu ma putea schimba in acea vreme,eram doar eu si durerile mele!
 dar mereu am sperat la mai bine,mereu am zis ca mereu va fi bine,va veni si ziua in care sufletu-mi zambeste si el,buzele sunt rozosine pline de culoare! fata deschisa,si vesela.
Eram eu cea adevarata!,care intotdeauan gasea puterea de a merge inainte,si stiam ce e bine si ce nu e!
Mereu am sa lupt ..
                 ______________________________________________________________