marți, 27 decembrie 2011

Nimeni, nu poate sa imi ia ce am ♥

Intotdeauna am vrut sa gasesc o definitie clara si logica, a iubirii, insa mi-am dat seama ca fiecare o simte in moduri diferite,si o ofera total diferit de 'x' sau 'y'. Iubirea este rabdatoare, iubirea este binevoitoare, ea nu e invidioasa. 
Toate le suporta, toate le crede, toate le spera, toate le indura. 
Iubirea nu inceteaza niciodata . 
Fiecare clipa alaturi de 'EL', te face cea mai fericita persoana,si totul e roz in acel moment. Nu mai conteaza nimic,absolut nimic. 
Arzi doar de dorinta. 
De dorinta de a fi singuri. De a va simti. De a va atingele buzele reci dupa o zi de iarna, o imbratisare care te face sa uiti ca au existat probleme,sau ca exista, un cuvant dulce sa uiti de orice! 
Dragostea e ca o scanteie. Nepieritoare.
Cand am avut nevoie ai fost aicii, parca ai fi stiut. Tu ai avut cheia inimi mele, ai putut schimba fiecare zi din viata mea, ai colorat-o in mii de culorii, care doar alaturi de tine au prins viata. 
Sunt cea mai fericita! Zambesc zi de zi datorita tie. Am cele mai frumoase zile alaturi de tine. Incep sa simt din nou acele sentimente pierdute intr-un cufar de mult uitat,intr-o camera pustie. Esti sensul viselor mele.
Mi-am pus in cap, sa fiu eu cea care iti lumineaza si tie visele,si orice zi proasta. Sunt sigura ca voi reusi.
 Te am, te vreau in fiecare zi si mai mult, esti zambetul meu,gandul meu, soarele meu, visul meu, steaua mea, noaptea mea, ziua mea, esti totul.





luni, 19 decembrie 2011

N-am cum să uit prima noastră întâlnire şi nici privirea ta care vroia să spună multe.

Era intr-o seara, fiind putin obosita, plictisita si fara chef de nimic,am zis ca un prieten in plus nu strica niciodata! 
 Ai venit, fara sa ma astept sigur ca e asa.Erai in fata mea, inima parca imi crescuse, ochii imi luceau, avem un zambet larg, plin de entuziast.Cred ca erai persoana cu care puteam vorbi, cu care poate aveam nevoie sa vorbesc.Nu aveam starea necesara, si nici-o obligatie de nimeni.Simteam ca vreau sa te iau in plina strada de mana, si sa iti zic ca esti cel mai dulce, si ca imi placi, insa aveam aceea teama ,de a nu parea penibila..
Nu cred in dragoste la prima vedere, mi se pare ceva care vine zburand si tot asa pleaca, dar aici a fost ceva, ceva care a venit fara sa fie chemat, sa anunte sau sa strige ! 
Intr-o clipa buzele mele tanjeau dupa ale tale, mintea mea era atenta la fiecare gest de-al tau, ochii mei nu mai vedeau nimic altceva decat pe tine, persoana dulce, tandra, calda din fata mea, care ma facea sa ma simt minunat . Simteam nevoia de a te simtit, vroiam doar sa ma iei de mana si sa imi zici, "Roxi , sunt aicii,pentu orice". Aveam nevoie de o imbratisare, erau secunde in care ma simteam atat de singura, atat de ..habar nu am cum.Incepeam sa simt ca vreau sa te ating, sa te am si sa incep sa te pastrez . 
Sa nu te poata inlocui nimeni, vroiam sa fiu doar eu cu tine intr-o lume a noastra . 
Ardeam de dorinta de ati simti buzele care erau usor calde, parca te simteam cum tremuri, cum in gand spuneai si tu aceleasi lucruri . 
Pe zi ce trece imi intri in suflet si mai mult . Fiecare vorba de-a ta imi face inima sa bata mai tare . 
Multumesc pentru fiecare zambet oferit pana acum .

duminică, 18 decembrie 2011

Noapte, ploaie, vise.

E noapte . Iti aud pasii . Te simt . Parca te vad. Ma uit in jur. Te caut dar te gasesc doar in gand. Parca vrei sa spui ceva,dar te temi . 
Cum esti cu adevarat ? Cum privesti lucrurile ?
Ce spui? 
As vrea sa nu se strice tot, tot ce incercam sa cladim, intr-o lume atat de imperfecta, sa fim noii cei care nu se prabusesc niciodata, indiferent de momente si de stari .
Te am, in fiecare zi te simt, savurez cu tine orice moment de bucurie, placere, fericire si tot ce exista !
Cred in tine . 
Nu in cei care se numesc "prieteni", si vorbesc doar sa vada daca ma roade pe mine,sau nu . Daca imi pot face rau sau nu,daca sufar,plang sau rad fals. Vor sa creada ca nu mie bine,inca spera sa nu-mi fie bine, dar eu nu am de gand sa iti dau satisfactie, nici tie, care imi erai "prietena", nici celor invidiosi .
Eu sunt bine, da! 
Il am pe el langa mine, si va continua sa fie asa. 

joi, 15 decembrie 2011

Vreau doar să-mi iau aripile şi să zbor cu al meu înger .

Am din nou aceea stare prosteasca , care ma face sa mi se umezeasca ochii ,sa cred ca nu exista nimeni in jurul meu care sa imi poarta de grijia, care sa fie aici pentru ca am nevoie ! Trebuie sa privesc din nou spre o raza de soare, sa imi incalzeasca din nou corpul, sa simt ca traiesc, sau pur si simplu .. sa ma faci sa inteleg ca lucrurile nu stau asa cum vor ei, ci cum ne dorim noi .
Gandul meu e mereu la tine, cu toate astea probleme se inghesuie sa vina intr-o lume atat de fragila, in care doar impreuna cu tine, tinandu-te de mana voi reusi sa vad din noua acea raza de soare . Nu as vrea sa ma trezesc sa dimineata si sa nu te mai vad,sa nu iti mai simt mirosul , sa nu te mai ating .. vreau ca sentimentele sa persiste , sa fim doar noi intr-o lume creata de noi .
Te privesc . 
Te simt. 
Te am . 
Te ating.
 Insa singura problema care ar putea exista e ca nu as putea sa ma satur vreodata . 
Nu vreau sa sufoc , cu supra doza de iubire , sentimente si imbratisari insa vreau sa stii ca incepi sa insemni mult pentru mine, ca lumea pe care o cream atunci cand suntem impreuna, e fascinanta, si devine din ce in ce si mai frumoasa .



miercuri, 14 decembrie 2011

Gandul meu

 Mi-ai invadat gandul, sufletul. Mi-ai deschis ochii, mai facut sa zambesc din nou din suflet ... nu acel zambet sumbru si fals de altadata. Esti in gandul meu, chinuit de mii de alte probleme la care doar gandindu-ma la tine ,gasesc rezolvare. Tu ma ajuti cu gandul. Cu gandul si sufletul. 
Sunt plina de ganduri, ganduri care imi spun ca esti aici, si am in ce sa cred. Gandurile mele duc mereu la tine, indiferent la ce ma gandesc. Te ascult pe tine, tu care intri usor in sufletul meu, dandu-mi zambetul si fericirea de care am atata nevoie ! 
Tu esti cel care pui amprenta pe gandul si sufletul meu, tu gandul meu Kevin..

luni, 12 decembrie 2011

Imprevizibil ♥


Era o zi oarecare,nu aveam nimic planuit . Cand vad ca te apropi usor, fara sa stiu cum va fi . Te-am simtit . Stii cum ? Atat de diferit de toata lumea, atat de aproape de mine,sincer,independent ,sigur de ceea ce vrei , atat de aproape de o noua iubire . Nu stiu cum , de unde ai aparut , unde te-am gasit ,unde m-ai gasit , de ce acum? si nu altdata ?!  

Imprevizibil . Fluturasi nu anunta cand vin , soarele nu anunta cand rasare, asa e si iubirea vine de nicaieri . Ea e magica .
Iubirea e creatoare , constructiva ,ea inalta si uneste pe oricine. E reala ,la fel de reala ca noi insine,este o magie tainica a intregii noastre fiinte.
A iubi este cel mai simplu mod de a trai pentru ca este cel mai bun si firesc . Aproape ca nu trebuie sa faci nimic altceva. Fiecare simte nevoiade a iubi .

Vreau ca magia care exista sa persiste , tot ce e al meu sa fie si al tau !





duminică, 11 decembrie 2011

Poti sa spui ce vrei , ti.am zis .

Stiu, stiu ca sunt judecata . Insa asta nu ma afecteaza ,absolut cu nimic ,pana la urma e viata mea,si o traiesc asa cum vreau . Nu esti nimeni, pana la urma sa te bagi in viata mea si sa imi explici mie cum sa traiesc .
La urma urmei ce te afecteaza pe tine? Ca pot? E invidie , te asigur .
Fiecare face ce ne duce capu'pana la un moment dat . cand e momentul? Cand dam noi insine cu capul . Daaa ! Si ne doare , insa avem putere sa ne ridicam doar daca avem pe cineva langa noi spunandu-ne :Sunt aicii, imi pasa ! Si ce mai conteaza in clipa aceea ? Doar EL .
Poate ti se pare penibil ,dar de data asta e pe bune, nu ma joc .
Ai face bine sa nu iti mai ochii timpu ,judecandu-ma pe mine , mai intai ai face bine sa te privesti pe tine , in oglinda si apoi poti sa vorbesti cat te tine gura .
Ceea ce conteaza,e ca eu , eu am incredere in mine , si in faptele mele prezente , si stiu, stiu ca sunt si persoane carora le pasa intradevar de mine,fara a ma barfi !

duminică, 4 decembrie 2011

Timpul ne-a maturizat sis', poate prea repede. Insa cu reguli stricte!



Cum e ea ? Si ce simti ?
Iti mai aduci aminte sis',cum era acum 3 ani?dar acum 1 an ? dar acum cateva luni?
Ne lipseau multe acum 3 ani , apoi incetul cu incetul am inceput sa vedem lucrurile altfel..am inceput sa pretuim mult mai mult anumite lucruri,sa vedem lucrurile care trebuie vazute! nu cele care ne fac unii sa le vedem ..
Acum 2 ani eram boboace,si credeam ca toata lumea e a noastra,cu toate ca nu stiam nimic despre viata,despre iubire si tot ce ne inconjoara. Am devenit un ocean an cunostintei de sine',cu dorinta enorma de a cunoaste lumea,de a iubi si de a trai !
Acum 1 an ,lucrurile stateau  un pic mai bine poate,doar totusi atat de diferit ! Si sti de ce zic asta sis'? Abea atunci incepusem sa vedem lucrurile urate,grele si tot ce nu e convenea ..eram in stare sa facem tot pentru cineva care poate nu avea rost,care nu merita,insa am riscat! De ce ? Iubeam . E adevarat ca prima iubire adevarat nu se uita niciodata,simteam ca 'EL'este persoana cea  mai potrivita,ca ne completam reciproc,ca nimeni si nimic nu ne va desparti.Au existat piedici,am luptat.Am plans. Am ras. Am dezamagit. Dar cu toate astea am iubit din toata inima ! Nu ne mai trebuia nimic. De ce sis? Pentru ca aveam totul,il aveam pe el.Acum ne dam seama ce copile eram intr-un fel sunt invidioasa pe unele sentimenete de atunci,pe unele trairi care ne faceau inima ne trasalte de fericire .
Si acum cum suntem draga mea sis?
Stii? Esti hotarata?! Poti ?! Invingi?! Treci ?! Iubesti?! Lupti?! Nu uiti? Te doare?! Pasiune?! 


Da! Suntem atat de diferite,atat de mature,si ma intreb oare de ce? Timpul ne-am maturizat mult . Foarte mult. Pentru ca am fost la baza unei dezamagiri,sau am fost luate de proaste,si poate nu e doar asta ,dar ne-a durut! Traim cu mai multa intensitate fiecare secunda,minut,ora pentru ca acum stim ceea ce trebuie sa pretuim,si avem reguli bine stabilite . Traim si acum momente in care ne ambitionam sa avem totul,sa nu ne pese de ceea ce zice lumea,si sa fim mereu cu capul sus,cu un pas inainte..sustinandu-ne una pe cealalta!
Este important felul in care iubirea apare,si ce se intampla intre tine si 'EL'. Iubirea nu vine sa bata la usa sa iti zica"eu sunt iubirea! ma primesti in viata ta? as vrea sa te iubesc!" nuuuuu ! Ea vine cand e nici nu te astepti,vine pe nepregatite,si te face sa ai un zambet imens,sa radiez de fericire,sa fie 'EL' tot ce iti mai trebuia , si sa nu mai duci grija zilei de maine pentru ca sti ca are cine sa aiba grija de tine,insa cu toate astea sis',stim ca primele iubiri nu se uita niciodata .. chiar daca vin altele ...
Noi ne-am maturizat poate prea repede,nu cunoastem inca tot , dar poate ca ne si ferim de unele lucruri,care inca ar putea sa ne doara,dar noi suntem aici! Una langa cealalta sis', mereu impreuna, mereu profitand de clipele impreuna,si de fericirea de care avem parte.. Te iubesc!



 Sunt in zile in care parca ma sufoc,zile inutile,in care as face orice nebunie care imi trece prin minte ! Sti ca,as vrea sa fiu totul pentru tine?! Sa fiu doar eu , tu si nimeni si nimic altceva ! Visez. La ce? La noi,la tine,la mine!
Cum pot? Te doresc . Insa am limite. Ce sunt ele? Pai cum ar trebui sa iti explic ?! Vreau sa stiu ca esti doar al meu, sa am pentru ce sa lupt ! sa ma simt sigura de dragostea ta pasionala, vreau ca fiecare dimineata sa fie cu tine,sa sa bem impreuna cafea indulcita cu iubirea noastra . Perfect ! 
Visez,nu? Si la ce imi foloseste?! Nimic ? Cred ca da..
Dar nu !
Gandurile,sentimentele mele nu sunt doar visuri , sunt adevaruri din inima, sentimente pure'.. si da! Vreau sa fiu doar a ta , visez din nou la o dragoste care m-ar putea face sa traiesc 'o nebunie' , daca intelegi .. sti cum vine asta ?! Eu da !
E suficient sa fi aici, sa crezi in ceea ce suntem si atat !
 Restul ar trebui sa vina de la sine ,nu?

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Supradoza de sex!

Doare,si inca mult! sti ce? Vorbele tale goale.dar ce as putea sa fac? Cand totul e scris cum ar trebui sa fie ... nu crezi? Insa nu o sa ai satisfactia sa ma vezi suferind,pentru ca e singurul lucru care nu vreau sa il mai arat vreodata !
De cuvinte,promisiuni goale sunt satula... prea satula ! Tu ce stii ?! Sa vorbesti , doar atat ! ca de fapte nici nu trebuie sa mai zic nimic . 

Crezi ca cu o vorba dulce, se rezolva tot ? Nici sa nu iti treaca prin gand ! La urma urmei,esti doar un alt baiat care minte,la fel sau poate chiar mai mult ca totii,care vrea sa fie vazut cel mai bine de vazu'lumi , insa care nu are sentimente ! Care vrea doar sex',doza de sex' .. si tot sex..
Dar eu sunt tot singura,chiar daca tu esti aici , parca nu simt pe nimeni .. parca nu am pe nimeni langa mine ! Sunt inca singura..intr-o lume in care doar sexu' e supradozat !