luni, 28 noiembrie 2011

Frumusetea vine din interior

• Stiu sa iubesc , poate mai intens decat ai putea crede!
•Pot sa te fac sa te simti oribil , in cel mai inoportun moment!
•Pot sa te fac cel mai fericit ,atunci cand nici nu te astepti!
•Te fac sa razi cu lacrimi!
•Pot sa vorbesc dar in acelasi timp sa tac!
•Stiu sa iubesc,dar pot sa nu iti arat!
•Traim intr-o lumea in care as putea sa te fac sa fi dependent de mine!
•Pot sa te fac sa ma iubesti si sa ma adori in aceiasi zi!
•Pot sa te fac sa fi cel mai suparat,dar in 2 secunde sa fi cel mai fericit!
•Pot face in asa fel incat sa uitam notiunea timpului!
•Pot face imposibilu!
•Consider ca am defecte pe care tu ai putea sa le adori!
•Cred ca te pot face cel mai fericit!
•Pot fii cea mai nebuna fiinta cu tine!
•Consider ca sunt cea mai importanta persoana pentru tine!
•Pot sa te fac sa devii dependent de tot ceea ce e legat de mine!
•Stiu sa traiesc totul cu maxima intensitate!

Oricand,oriunde,la orice ora!



Fie rau,sau fie bine niciodata nu am sa uit de ele. Am invatat sa iubesc,sa fiu din nou libera, sa ma simt din nou un copilutz, un suflet si o inima pierduta .. insa gasita de ele!
Sunt dulci , ma simt cea mai iubita cand sunt cu ele , si vreau sa fie asa mereu.Le iubesc!
Simt ca sa nascut o prietenie adevarata,si ca exista sinceritate intre noi , nu cred ca ma vor minti sau ca le voi minti cu ceva,ele fac parte din mine acum :x





duminică, 27 noiembrie 2011

Amintirile raman,indiferent de ce ar urma..


Sa mint?! Pentru ce? 
Mereu voi avea tiparit in minte ceea ce ai insemnat pentru mine,mereu voi sti sa iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine .. mereu voi pastra tiparit in inima mea , primul sarut,primi fluturasi,primul "te iubesc",prima imbratisare , prima adiere a respiratie tale in parul meu.. Mereu!
Iubirea e complicata.. am avut puterea sa o pastram doar atat,inima nu a fost la comanda,asta a simtit asta a facut! Da stiu..doare.. la fel ca pe mine! nu mint!
Te simt,nu te mai am,dar vreau sa iti fie tie bine, vreau sa fiu mereu acea persoana care e intotdeauna aici sa te ajute indiferent de ce va urma,stiu si stii si tu bine ca amintirile raman,tiparite in minte si inimile noastre,mangaierile tiparite in pielea noastra delicat parfumata,sarutarile in miez de noapte,inca parca le mai simtim,vorbele dulci parca inca le mai auzim,dar totusi .. am luat-o pe drumuri diferite..
Si poate ca da, poate ne va parea rau candva ca nu mai exista un "noi" , dar atunci cu siguranta nu va mai conta!
Trebuie sa razbatem,sa fim fermi,sa avem incredere in noi ca se poate,nici nu sti de unde poate sa apar iubirea ..e neprevazut acest lucru,nu poti sa apesi pe aceea"telecomanda" si sa ii dai pe alt program .neahh! ea e unica,se simte rar,si doar una e adevarata !

miercuri, 23 noiembrie 2011

Am nevoie de tine!




As vrea sa te simt aproape de mine,as vrea sa te stiu in orice clipa aici .. Sunt sentimente pe care nu le cunosc,as vrea sa stiu ce simt,sa stiu ceea ce vreau si imi doresc.. insa cu trecerea timpului am nevoie de tine ,din nou si din nou am nevoie de tine,sa pot visa , sa ma asculti ,sa fi aici sa ma iubeste!
Am nevoie de tine,pentru ca as vrea sa te simt aproape chiar si atunci cand nu esti aici ,am nevoie de tine cand ma trezesc sa fi tu raza mea de soare, am nevoie de tine pentru ca imi place cand imi dai beep-uri sau mesaje 'ca ai nevoie de mine',am nevoie de amintiri calde cu noi pentru ca uneori lumea de afara e rece si dura,am nevoie de tine pentru ca atunci cand ma intorc de la scoala sa ma astepti cu un zambet cald,am nevoie de tine pentru ca atunci cand sunt trista sa iti pot vorbi,pentru ca tu esti singurul care are nevoie de mine !
Imi place cand ma cauti doar pentru a-mi spune ca ai nevoie de mine!

marți, 15 noiembrie 2011

Din inima!



Azi vrei sa crezi din nou .. vrei sa speri,sa crezi ca se poate,vrei sa te gandesti si la tine,dar parca tot nu se poate.. de ce? De ce mereu ne gandim la altii ,inainte de a ne gandi la noi?! De ce trebuie sa ne gandim sa nu sufere alti,si tu sa suferi? De ce?
Aveai impresia ca lumea e a ta,erai cu el si totul parea sa mearga bine,dar totusi nu se poate .. e prea devreme,sau poate prea tarziu ... tarziu pentru ce?! pentru a fi noi? noi nu am fost "noi". Nu se poate!
Te vad,te simt,te ating,te am..dar parca tot nu esti! Te pierd,te-am pierdut,unde esti ? De ce ai plecat,de ce ai vrea sa pleci?!
Ce simti? Spune-mi tu,ca il stii! Nimeni nu poate sa imi zica mai bine,si sa stie ce vrea..dar totusi nimeni nu zice ca el,fiecare are sentimentele lui,fiecare iubeste,minte,vorbeste,saruta,mangaie,iarta.. in modul lui..
Nu vreau sa fie din nou greu,nu simt nimic,dar as vrea sa fie cum spui tu ... insa cel mai probabil e sa risc prea mult,si sa pierd mult..ar fi posibil si sa ma ard! inca nu as risca.. tu ce spui?!


luni, 14 noiembrie 2011

Dream




Si ce daca visez? Toti visam .
Imi aduc aminte cum visam atunci cand eram mica, printul meu sa fie cel mai frumos,si sa ne iubim pana cand moartea ne va desparti .. da acum pe bune',cine mai crede in vorbe goale,pana la urma?!
Azi nu mai visez la asa ceva, pentru ca e prea putin probabil sa fie asa.. Pt. ca azi iubirea e inteleasa altfel,iar cuvantul "Te iubesc",nici macar nu isi mai are aceeasi semnificatie de alta data, trist..
Acum nu mai visam la iubire,ci sa avem cat mai multi bani,si avere ..pe asta se pune pret acum,din pacate ... Nu la toti,insa majoritatea parca au inima de gheata,parca nu simt,parca nu au nevoie de iubire,parca ar vrea sa fie mereu fara pereche,si singuri..
Eu visez, da visez la o iubire precum a ta,in diminetile intunecate sa fi tu soarele meu',in serile de vara sa fi tu ingerul meu,sa fii tu cel care imi zice ce e bine si ce nu,si sa fi aici mereu,sa nu iti simt lipsa,sa nu iti duc dorul,sa ma vezi zambind .. e tot ce as putea cere !
La urma urmei nu frumusetea conteaza,ci inima ...

vineri, 11 noiembrie 2011

Pt.ca atunci cand ai prieteni,totul are alta culoare'♥







Atunci cand pietenii iti dau putere,tu te faci si mai puternica ! Cand ai prietenii langa tine,nu iti mai trebuie nici apa ,nici mancare,te distrezi si te simti bine,simti ca toata lumea e a ta ! 
Pentru ca meriti asta,si pentru ca fiecare varsta are nebunia ei ,doar de o singura clipa..

marți, 8 noiembrie 2011

Tin sa cred,ca nu pierd!

Trebuie sa profit de fiecare moment pe care viata mi.l poate oferi , sti de ce ? Pentru ca tu poti sa pleci , si sa vi .. si fericirea mea nu sta in loc pentu tine sau pe oricine altcineva . Azi nu .. azi nu plang,azi doar rad !


Toate trec si toti am suferit la randul nostru,pentru o iubire interzisa,imposibila,dar toti am stiu sa trecem peste tot,pentru ca Dumnezeu nu ne da incercari mai mult decat nu le putem duce !
Azi a fost ziua mea , doar a mea ..si as fi vrut sa fi tu aici ..dar nu,nu puteam sa cer nimic !

luni, 7 noiembrie 2011

Un drum de o mie de mile incepe cu un singur pas...




Am inceput sa merg pe un drum,necunoscut..nu il cunosc..nu stiu cum arata..si nu stiu unde am sa ajung! insa te vreau langa mine, vreau sa ma ti de mana si sa spui ca iti pasa,si ca nu esti asa cum imi vine mie sa cred.. clipele sunt scurte,insa nu uit de tine.. de"noi". da mie dor si ce rezolv daca spun ce simt? oricum clipele sau scurs,nu mai esti,nu te mai simt! .. ce mult mi.as dori ..
Maine 8 nov. e o zi speciala pentru mine, in ziua asta sf.ma adus mamica mea pe lume,cand am deschis ochi toata lumea era fericita ,toata lumea ma iubea,insa acum lucrurile sunt mult mai diferite.. nu te vad pe tine,"fat-frumos", care vine pe un cal alb,si imi spune ca mereu va fi AICI !
Nuuuuuuuuu ! Nu cred ca sti ce inseamna asta , cu toata ca as vrea sa urlu in gura mare,si sa iti zic ce simt pentru tine ... dar cu siguranta nu ar avea nici.o valoare,si atunci pentru ce? sa razi ? 
Stiu ca sunt un stres' nu doar pentru tine,pentru persoanele care nu ma inghit,care nu suporta sa ma vada fericita si implinita asa cum visez de multa vreme .. e prea devreme sa incep un drum nou,singura.. insa cu incredere in mine sunt sigura ca am sa reusesc !
Am incredere in mine si in tot ceea ce pot face..

duminică, 6 noiembrie 2011

E altceva aicii..

Oare ce se intampla? oare este ceva? cat de sincer poti fi ?
Dupa cum ai spus esti dulce,tandru,manipulator ceea ce inseamna ca poti face o persoana sa te iubeasca'dar apoi sa te deteste! Ce inseamna asta? Defapt cum esti?! Ce cauti? Esti atat de sesibil,inca vocea ta imi da fiori de fiecare data,nici nu cred ca ar trebui sa fie altfel..esti tandru!
Zambetul tau,ma molipseste si pe mine.. pentru ca de fiecare data cand iti vad chipul ,te vad fericit,te vad doar in clipa aceea,in care tu nu te gandesti la nimic altceva decat la "noi". Exista "noi"? Cum suntem "noi"?
Iubirea se imbina de prea multe ori cu orgoliu,cu dorinta de a invinge si de a fi cel mai bun! insa trebuie sa lupti,daca iti doresti aceea iubire,trebuie sa arati ca iti pasa..ceea ce e evident!
Poate ca suntem diferiti,defapt suntem insa,lucru care ma fascineaza e ca te-am facut sa crezi ca sunt o enigma in mintea ta,ceea ce e mult mai fascinant..
E uimitor! Nu-mi imaginam o asa imagine plina de culori intense,in care te vad pe tine,cu multa iubire si tandrete.. si cum ar putea sa nu iti placa ? cand e asa de dulce? 
Am stiu amandoi sa traim cu intensitate,clipa,si ne adoram unul pe celalat..Sunt atat de multe intrebari la care inca caut un raspuns concret,insa simt ca raspunsul ma ocolesti,ceva nu pare a fi sigur..defapt tu esti sigur? cat de sigur e ceea ce suntem "noi"? 
Din sufletul meu,nu se sterg nicioadat amintirile care conteaza!
Pastrez tacere..nu cer nimic in schimb..
Vreau sa fi sincer,atat!

Nu mai e nimic. Cm ai putea sa mai salvezi ceva ?

Cand ai pierdut tot,ce ai mai putea salva ? ce ti-a mai ramas? poate doar un gol imens.care astepti sa til umple cineva..insa dupa ce tot ai asteptat iti trece prin minte sa nu te mai gandesti la "iubire"pentru ca vezi ca nu merita!
deci , si cum ramane? incredere si respect inainte de orice lucru , doar ca trebuie sa ai grija sa nu calci stramb sau sa arda'..