duminică, 30 octombrie 2011

Mamica mea,mereu cea mai importanta ♡

E a mia oara cand iti simt lipsa enorm,e greu fara tine nu pot minti,tu esti totul pentru mine si vei fi! E a nu stiu cata oara cand nu vei fi din nou aici langa mine,cand voi avea din nou acel gol imens in suflet,o imagine trista tiparita in minte,si din nou obrazu va fi umed..
Nu reusesc sa ma desprind, ma simt intr-un univers care vrea sa ma stinga,ma cuprinde din nou acea teama care vrea sa ma doboare,si incep sa te srig!
E greu sa te stiu departe,sa nu te vad,sa nu iti simt parfumul tau care ma face sa simt protejata si iubita.Insa stiu ca tu mereu te gandesti la mine, stiu ca mori de grija pentru mine,stiu ca sunt,suntem cele mai importante fiinte pentru dar totusi esti departe.. Mie un dor nebun de tine!


Sunt zile in care simt ca nu mai pot fara tine,imi vine sa las totul si sa fug,sa fiu acolo langa tine,sa ai pe cineva care te iubeste langa tine .. pentru ca si tu la randul tau mamica mea ai nevoie de cineva care sa fie acolo sa iti arate cat de multe te iubeste,si sa iti mai dea un pic de putere, pentru ca tu te lupti pentru noi!
Si cine ar putea fi persoanele acestea,daca nu noii fetele tale?
Te iubim enorm!
Si as face si imposibilul sa nu mai aveam atat de multe griji,si sa poti fi si tu langa noi,sa ne vezi zambind,sa ne vezi cum venim de la scoala,cum iti facem un cadou,sa vezi cat de mult te iubim..
Tu esti cea mai importanta persoana pe pamantul asta pentru mine ,ma mandresc cu tine mamica mea !


Realitatea,greutatile si probeleme te fac sa devi mai rece,mai distant si mai atent la tot ceea ce faci!

vineri, 28 octombrie 2011

Lasa grijile,incearca sa traiesti !

Ce sunt grijile? Cum ne spune si 'Dale Carnegie' ,"Cand destinul iti da o lamaie,incearca sa faci din ea o limonada"! Este o conceptie destul de buna dupa parerea mea,adica ar trebui sa traim fiecare clipa cu toata intensitatea,cu toata frumuseatea momentului respectiv.
Da! toata lumea are griji!? Si asta ce?! Ar insemna sa nu mai traim ? Nici gand!
O SINGURA viata ai, nu ?! Traieste !
Arunca grijile si problemele,arunca-le in aer!,si incearca sa simti ca traiesti,si sa iti dai seama ca tu esti mult mai importanta decat acele griji si probleme! Ca pana la urma timpul nu se intoarce ... din contra pleaca,se scurge,trece fara sa ne dam seama... nu se mai intoarce,insa lase urme !

vineri, 14 octombrie 2011

A mea !


Asa a inceput prietenia noastra,cu o simpla'imbratisare,de atunci parca vrem sa simtim imbratisarea uneia alteia cat mai des,si sa fie cat mai calda. Ne bucur impreuna de fiecare data cand suntem impreuna si atunci cand nu suntem doru care se naste e imens,si asteptam cu si mai multa nerabdare sa ne vedem,si sa ne spunem tot!
 

Fiecare moment pe care l-am petrecut impreuna,a avut grija sa ne intareasca prietenia.Impartim ganduri,sentimente,griji,preocupatii,placerii,treisteti,probleme tot ce se poate ,suntem si in acelasi timp vrem ca prietenia noastra sa se bazeze pe sinceritate,pe incredere si afectiunea de care orice prietenie are nevoie. Suntem calme la problemele ce intervin si incercam in acelasi timp sa le punem capat impreuna,reusind!


 Esti o persoana foarte importanta pentru mine!
te iubesc .

Priveste-ma in ochii..





Te-ai temut te intunericul noptii inainte sa se innopteze,te-ai temut de iubirea sincera si iubirea devarata pe care ti-o puteam oferi,nu te-ai uitat o secunda la lacrimile mele si la caldura inimii mele,cand puteai traii bucuri negustate,clipe minunate..mai facut sa traiesc o durere de neuitat iar acum suntem nevoiti sa uitam tot ce tine de noi!