miercuri, 27 iulie 2011

Putin timp..

Nici nu ai idee,cat de mult imi doresc sa te vad ,sa te simt aproape..sa iti vad chiupul,si sa ma bucur din nou ca esti langa mine ! Vreau sa te simt aproape si la porporiu si la figurat !
Esti atat de dulce,cand esti langa mine..cand ma rasfeti cu tot cei mai bun..intradevar ma simt cea mai importanta pentru tine,si stiu sigur ca asa si este ! Tu mereu ma faci saimi fie dor de tine,ma faci sa iti simt caldura pieptului.. esti dulce!
Hai acasa..depaft vii ..in putin timp..de astept acasa!

joi, 21 iulie 2011

Mereu mai "putin" sau mai "mult"

Niciodata nu suntem multumiti cu ceea ce avem,nu gandim cu calm,nu avem grija ca lucrurile sa mearga cat mai bine pentru ca toti sa fie multumiti si mai ales noi cu noi insine !
Vedem lucrurile cat mai simple,fara sa le luam in considerare pe cele mai grele .. nu ne gandim deloc la lucrurile care pentru noi chiar conteaza foarte mult.. 
Ne place sa fim rasfatate,intradevar ! , insa asta nu inseamna ca nu ne-ar placea sa stam sa jucam ceva cu persoana iubita,sa bem un suc, sa primim o floare,sa ne plimbam ,sa ne sopteasca la ureche cuvantul magic"Te iubesc!", si sa ne arate cat ne iubesc..
Vorbele conteaza putin in ziua de azi,putin mai tin cont de ce vorbesc fata de ceea ce fac !

miercuri, 13 iulie 2011

Cu destinu mas juca..

Nu tinem cont de lucrurile care conteaza cu adevarat,pretuim un lucru doar dupa ce nu il mai avem si atunci sigur ne pare rau pentru ca nu ne-am dat ocazia sa vedem daca putem sau nu sa facem ce vroiam..
Trebuie sa ai curaj,curaju` acela de care iti tot vorbeam,si sa fi tu cu tine insuti ! e greu cand probleme sunt multe,dar trebuie sa ai ambitie si puterea de a trece peste ele !
 Doar asa poti sa razbati in timp..

marți, 12 iulie 2011

N-ai nevoie sa dai vreo explicatie !




Si in scurt vei fi aici! . langa mine spunandu`mi ce e rau si ce e bine..cu toate ca nu te ascult ! 
Insa stiu cu siguranta,ca o perioada buna te voi simtit langa mine ,si ca mereu voi simtit ceva diferit pentru tine!

luni, 4 iulie 2011

Mereu dificile, daca ar fi sa o luam dupa cum ziceti voi..

Te miri de ce zic asta ?! Ei ai face bine sa nu te miri , stii bine ce zic ,stii bine ca am dreptate ..
Daca ar fi dupa voi mereu ati crede ca sunteti cei care nu gresiti niciodata,voi nu faceti nimic gresit..voi va credeti fara defecte..si credeti mai mereu` ca numai noi FETELE gresim !
Ei..afla ca nu e asa! Indiferent de ce zici tu , eu stiu ce imi poate mintea, si ea si alta .. si oricine stie! Insa tu nu intelegi asta,nici el ..si nici el .. nici altu`,nu vreti sa intelegeti asta ..
Parca voi nu sunteti oameni,voi nu va vedeti pe voi.. voi vedeti doar pe cel de langa voi , si vreti sa fim asa cum vreti voi sa ne modelati dupa propriul vostru plac..insa nu e asa! , noi fetele suntem oamenii ! , nu ne puteti "modela"dupa cum va vine voua !


si se pare ca ajung la vorba unei prietene bune, care chiar cred ca ma intelege si simte poate chiar aceleasi lucruri sau poate chiar mai mult decat mine.. "Nu iubi prefacutu ce iti spune ca te iubeste, iubeste pe cel care plangand iti spune "iubeste-ma" .. vorba ei !

duminică, 3 iulie 2011

Nu intelegi..


Nu vrei sa ma intelegi ,ca tu nu sti cum e sa "iti fie greu", nu sti cum e cand nu ai pe nimeni langa tine..si cand toti par a fi langa tine,dar totusi nu e nimeni !
Nu stii cum e cand problemele vin rand pe rand cu sau fara voia ta..cand toti te lasa atunci cand tu sperai sa te ajute si sa iti fie alaturi!
Viata e gre,prea putin trec cu "brio"peste orice,pentru ac nu toti avem puterea si taria de a trece peste TOT.Unele lucruri chiar ne doboara si nu putem face nimic in legatura cu asta,este peste limita noastra..
Tocmai de aceea trebuie sa traim fiecare clipa cu toata intensitatea..

vineri, 1 iulie 2011

O parte din mine ♥!

O ador!
Cine se gandea ca de la oarecum"dusmance" vor ajunge asa?
E "sis"acum , doar ea.. nu mai e nimeni ca ea!
Cine inafara de ea,are rabdarea sa ma asculte de fiecare data,chiar si atunci cand o sun si ii spun simplu"Te iubesc!"..pot sa o sun la orice ora,din zi si din noapte pt ca ea imi va spune mereu asa"sis,sunt mereu langa tine,stii bine!",asa e ea!
Cine zice ca sunt nebuna?
Cine ma iubeste ca ea?
Cine imi sterge lacrimile in caz ca sunt?
Cine imi zice ca gresesc sau ca nu e bine?
Cine e aici indiferent de orice si oricine?
Cine de fiecare data ma intelege?
Cine e ca ea?
Nimeni!
E ceva ciudata..pt ca mereu ii voi fi recunoascatoare pentru fiecare lucru care la facut pentru mine,pentru fiecare vorba buna atunci cand trebuia sa o aud,pt imbratisarile si incurajarile ei ..Iti multumesc ca esti si stiu ca vei mereu langa mine!
Asa nebune cum suntem noi,cum ne stim noi,ne iubim una pe alta..si mai mult ca probabil ne-am ajuta oricand..si chiar in miez de noapte !
Te iubesc!