sâmbătă, 28 mai 2011

MINUNAT!

Atunci cand ai parte de un esec in viata,nu iti mai vine sa faci nimic..te simti pierdut..simiti cum cerul coboara parca asupra ta si tu te micsorezi!,iti pui tot felul de intrebari..si spui ca "de ce tocmai tie"?,"de ce acum doamne?",de ce acum cand simteam ca sunt asa de fericita?".. sunt intrebarile pe care oricine si le pune atunci cand are o problema!.. tocmai cand ti se intampla ceva,cand ai o problema..tocmai atunci nu ii nimeni langa tine..nimeni!
Cu toate ca cunosti o multime de oameni,in care credeai ca vor fi aici cand tu vei avea nevoie..ca cineva va fi langa tine si iti va sterge lacrimile,sau pur si simplu sa te incurajeze cu cateva vorbe.. Totusi nu e nimeni..




Cand incepi sa cunosti pe cineva,cand pur si simplu te face sa zambesti..un zambet curat!,uiti de starea proasta in care te afli..si te bucuri ca poti zambi!,incepi sa cunosti pe cineva,pe cineva care nici macar nu te asteptai..sa fie asa de atent cu tine..e minunat ca vrei sa incerci sa crezi din nou in cineva!,sa crezi ca merita! Starea in care te aflai era proasta,intradevar..insa uita'te la tine acum zambesti !
Merita sa traiesti clipa!,si crede mai ales in tine insuti si ii zambetul tau MINUNAT!

miercuri, 25 mai 2011

Cold wave..

In astfel de momente nu simti decat cum un vant puternic vine si iti sterge tot din minte..e ca si atunci cand esti mic si mergi la mare..si cand esti pe nisipul fierbinte,cu picioarele intre scoici si te gandesti cum sa lasi un semn acolo unde ai fost..si straniu iti vine in minte sa scri ceva pe nisipu'umed..dar peste catva timp sa vezi ca valul rece ti'a sters amintirea..cam asa e starea de acuma..
Parca ai fi un  pitic..si oricat de sus ai fi nimeni nu te vede,si nu vrea sa te vada..
e o stare foarte neplacuta..si oricat ai incerca sa stergi cu un burete aceste sentimente nu dispar asa pur si simplu ca vrei tu!,trebuie sa simti anumite lucruri adevarate si sincere..ca sa te poti bucura de altele noi!
treuie sa iti recunostii sentimentele,oricum ar fi ele..bune,rele sunt doar ale tale uneori dureroase dar alteori te fac sa radiezi de fericire ! asta stii doar tu..

luni, 23 mai 2011

I do not find..



E tarziu..abea simt oboseala..nici nu mai conteaza cat e ceasu ..
ma simt singura..intr'un labirint..un labirint in care trebuie sa incerc sa ma redescoper,sa ma regasesc din nou pe mine insumi.. E atat de greu,de complicat..nici nu stiu pe unde sa o apuc..
Sunt o alta!,nu imi cunosc gandurile,sentimentele..nu ma regasesc in nic'un loc..parca sunt departe de lumea reala!

miercuri, 18 mai 2011

Fiecare are un rol.

Intre a fi si a nu fi.. eu sunt!

luni, 16 mai 2011

Oare mai sunt eu ? Sau e o alta ?

Inca nu s'a pronuntat cum sar spune o sentinta..inca nu am ales,ce vreau si daca vreau.
Ea vrea sa nu o mai doara,sa doar zambeasca!,sa simta ca traieste si ca se distreaza..vrea sa fie in lumea pe care ea si'o construieste,nu in ceea  care alti ar vrea sa fie.


Vrea sa redevina din nou acel copil,care zambea mereu si ii era ascuns durerosul si sincerul adevar,pentru a nu incepe sa planga si suferi!vrea sa simta ca inca e copil si poata sa traiasca dupa propriile reguli asa cum o faci tu.



O doare,insa e tot ea!,,sau poate e o alta "ea"?Nu stie ce vrea,ce sa mai faca si ce nu,o doare insa zambeste.Face asta cu hotarare..cu hotararea de a incepe un alt inceput..chiar daca pana atunci o va durea mult..


Intrebarea:"Oare mai sunt eu? Sau e o alta?" nu ii dispare din gand si isi pune tot aceiasi intrebare luna de luna..saptamana de saptamana..zi de zi..sau poate chiar minut de minut.. 





sâmbătă, 14 mai 2011

Independent de noi viata merge inainte !

Cu teama in suflet pornesc la drum..un drum necunoscut,intró alta viata,intr'o alta lume!..am teama de a nu am prabusi,insa cu zambetul si cuvintele ei ma voi ridica sus,cat mai sus!,voi avea aceea putere cum o am mereu,de a merge inainte..
Trebuie sa fim aici in picioare!,indiferent de ce sar intampla.
Pt a incepe cu inceputu'trebuie sa am incredere in mine!,incredere in ceea ce vreau sa fie,incredere ca va fi bine!,trebuie si vreau. 
Daca incredere nu e,nimic nu e!

miercuri, 11 mai 2011

Gandul tau!


Si sunt tot eu!,ceea din totdeauan,insa totusi diferita prin felul meu de a fi. Nu pretind nimic,nu iti cer nimic,nu vreau nimic,vreau doar sa fi aici cand simti nevoia.
Tu mai facut sa fiu asa,tu mai invatat sa iau viata in mainile mele si sa o dirijez eu pe ea,nu ea pe mine..cum o facea de obicei,insa acum totul e mai simplu datorita tie,datorita ei,datorita lor.
Mama,tu!,sis',prietenii.



Nimic nu ma schimbat.Poate ca sunt tot aceasi fata naiva,impulsiva si tot odata cu zambetul pe buze?!

Sunt ceea ce vreau sa fiu,nu ceea ce vor alti sa ma transforme.
Sunt aici,si sunt acolo in gandul tau.Atat timp cat vrea timpul!

duminică, 8 mai 2011

Ma gandesc la tine.

Esti o parte din mine, chiar daca acum nu-mi esti alaturi. Esti cel pe care, uneori,simt ca-l pierd,esti "visul meu" noapte de noapte,cel pe care il ador nebuneste.

 Te simt langa mine mai mult decat oricand, simt cum inima mea bate odata cu a ta, iti aud pasii care se indreapta spre mine, aproape ca simt imbratisarea ta, totul pare atat de real! Sunt fericita sa spun ca orice s-ar intampla, iti voi fi alaturi...

vineri, 6 mai 2011

Imi poti citi sentimentele?

Stii tu ce simt?
Sentimentele nu i le poti citi cuiva.Poate iti dai seama dupa slipirea  ochiilor,dupa zambetul acela suav,dupa toate astea iti dai seama ca e fericita..dar poate ca nu e chiar asa,poate se ascunde din nou dupa acea"masca",care o ajuta sa fie cum ar vrea defapt sa fie,si sa simta ce ar dori sa simta...
Sti e ca si atunci cand esti la gradinta in ora de educatie plastica si doamna invatatoare zice sa modelati plastilina cum vreti voi..Ei uite asa se poate modela si uneori sentimentele,insa uneori le poti domina.

joi, 5 mai 2011

Fara masca!,vise si dorinte..

Si ce daca am defecte?! 
Nu am voie sa am dorinte?!
Nu trebuie sa fim perfecti,ca sa le putem avea..ele vin de la sine,cu intensitate,cu caldura,prospetime,si dorinta de a avea,de ati dori ceva nou,si e o dorinta curata! E umilitor cand cineva iti spune"tu nu poti sa iti doresti!,tu nu sti sa iti doresti!,tu nu ai cum!,tu nu esti ca noi!" Dar toate astea sunt simple prostii,invidia ii ucide pe alti iar pe alti ii invie!,tocmai de acea trebuie sa iti fi dorit vreodata ceva,indiferent de ce ar fi fost acel lucru..nu conteaza e dorinta ta!

Ce conteaza ce spun altii?tu te multumesti si cu ce ai.Asa esti tu! Simpla!...inca mai exista un "dar",pt ca oameni din ziua de azi nu te pot accepta asa cum esti tu cu adevarat ta fata,fara masca dupa care incerci sa te ascuzi,si pe care o schimbi in fiecare zi..si pentru ce?Oricum nu te simti bine in pielea ta..e penibil,zau.
Gresim mereu pt ca atunci cand vedem pe cineva imbracat intr-un stil anume,aranjat,machiat,coafat..ne spunem noi insine ca trebuie sa avem si noi toate astea..pt ca "ei"sa nu rada de noi..si sa te simti stanjenitor,si apoi sa te inchizi din nou in tine..si sa te doara ceea ce cred ceilalti despre tine. E atat de stupid,dar pe tine inca te doare.
Intradevar fiecare om are visurile lui,dorintele lui,reusitele,esecurile..asa cum le are sunt bucuriile sau tristetile lui,nu le poti schimba asa..pur si simplu ca vrei tu ! Asa cum eu am vise,care vreau sa devina macar jumtate din ele,de asemenea am si dorinte! Visele mele sunt doar ale mele,sunt greu realizat in cruda realitate..insa mai sper! Sper,in speranta,de a incerca sa ma cunosc si mai bine,de a incerca sa imi fac prieteni sa ma cunoasa..asa..simpla,cum sunt eu !,dar totusi sunt diferita! nu ?! Pt ca fiecare e altfel,chiar daca uneori vrei sa facem acel lucru rapid cum facem pe net"copy-paste"si care totusi nu a fost ideea noastra.. A un vis si acela esti tu insuti ! Numai tu sti ca esti al meu,doar al meu,visul meu..
Dorinta mea care este ? De a-mi realiza visul,mai devreme sau mai tarziu..
Un sfat:Nu renunta la visele si dorintele tale,nu te lasa calcat in picioare de vorbele si invidia celor din jur!
.

marți, 3 mai 2011

Visele devin realitate?!


De curând am auzit vorba aceasta incredibilă: “E doar un vis!” …
Şi atunci am zis: “Cum adică ? doar un vis?!” …
Şi am fost uimita să văd răspunsul: “Adică nu se va întâmpla, e doar un vis!” …
Să fie oare visele împărţite în două? Şi anume: vise care se pot indeplini,si vise care raman pur si simplu vise?!
 Deşi avem impresia că visele durează mult, acestea se scurg în doar câteva minute. Visul are întotdeauna cel puţin „o bucăţică" din viaţa reală.
E intradevar destul de dificil,sa stii ca ai un vis si ca niciodata nu se poate indeplini,oricat ai lupta. Poti avea o realitate destul de frumoasa pentru tine si sa ai si un vis aparte,un vis care nu seamana cu niciunul din visele care le-ai avut pana acum..si poate asa si e !  
Insa trebuie sa ai curajul,taria,increderea in tine de a face alegerea potrivita.Sa crezi in tine,in ceea ce crezi tu ca e bine...pt ca pe amandoua nu le poti avea,sau poate ca da?! Dar asta ar insemna o viata dubla..un vis in care simti ca traiesti si ca ai vrea sa fi mereu..si realitatea in care te afli,iti place si ea deasemenea dar totusi ai vrea sa dispari!? 
 Oare se poate asa ceva ?! Nu,nu cred!,nu stiu pe nimeni sa isi doreasca o viata dubla,de genu..'si plus de asta ai fi mult timp stresata,sa te gandesti ce e bine si ce nu..

E important sa crezi in ceea ce poti face tuu,pe cont propiu,sa sti ce iti doresti..chiar daca minte e in ceata..Pt ca nu intotdeauna visele devin realitate!

Uneori prea enervanta,alteori prea dulce!

Varsta ei nu ma face sa ma schimb deloc! ce daca are abea 14 ani? Asta nu cred ca o deosebeste cu mult de mine.E frumos sa iti petreci timpul cu ea.. de exemplu sunt zile in care suntem ca doua picaturi de apa,parca simt ca suntem aceasi persoana,ne vorbim despre o gramada de lucruri,radem,ne aducem aminte de anumite amintiri ..e placut!..alteori parca nu o suport,ma enerveaza fiecare gest de-al ei,parca suntem doua persoane straine.
As vrea sa puna si ea mana,sa ma ajute cand nu vede ca nu mai pot,sa inteleaga ca am si eu o limita,si poate ca la un moment data daca "explodez"?Nu e usor sa ai grija de o persoana uneori atat de fragila alteori atat de rigida,dar trebuie sa am muuuulta rabdare ..fie ca vrea fie ca nu!..dar asta e ea..cu bune cu rele ea e sora mea!