marți, 27 decembrie 2011

Nimeni, nu poate sa imi ia ce am ♥

Intotdeauna am vrut sa gasesc o definitie clara si logica, a iubirii, insa mi-am dat seama ca fiecare o simte in moduri diferite,si o ofera total diferit de 'x' sau 'y'. Iubirea este rabdatoare, iubirea este binevoitoare, ea nu e invidioasa. 
Toate le suporta, toate le crede, toate le spera, toate le indura. 
Iubirea nu inceteaza niciodata . 
Fiecare clipa alaturi de 'EL', te face cea mai fericita persoana,si totul e roz in acel moment. Nu mai conteaza nimic,absolut nimic. 
Arzi doar de dorinta. 
De dorinta de a fi singuri. De a va simti. De a va atingele buzele reci dupa o zi de iarna, o imbratisare care te face sa uiti ca au existat probleme,sau ca exista, un cuvant dulce sa uiti de orice! 
Dragostea e ca o scanteie. Nepieritoare.
Cand am avut nevoie ai fost aicii, parca ai fi stiut. Tu ai avut cheia inimi mele, ai putut schimba fiecare zi din viata mea, ai colorat-o in mii de culorii, care doar alaturi de tine au prins viata. 
Sunt cea mai fericita! Zambesc zi de zi datorita tie. Am cele mai frumoase zile alaturi de tine. Incep sa simt din nou acele sentimente pierdute intr-un cufar de mult uitat,intr-o camera pustie. Esti sensul viselor mele.
Mi-am pus in cap, sa fiu eu cea care iti lumineaza si tie visele,si orice zi proasta. Sunt sigura ca voi reusi.
 Te am, te vreau in fiecare zi si mai mult, esti zambetul meu,gandul meu, soarele meu, visul meu, steaua mea, noaptea mea, ziua mea, esti totul.





luni, 19 decembrie 2011

N-am cum să uit prima noastră întâlnire şi nici privirea ta care vroia să spună multe.

Era intr-o seara, fiind putin obosita, plictisita si fara chef de nimic,am zis ca un prieten in plus nu strica niciodata! 
 Ai venit, fara sa ma astept sigur ca e asa.Erai in fata mea, inima parca imi crescuse, ochii imi luceau, avem un zambet larg, plin de entuziast.Cred ca erai persoana cu care puteam vorbi, cu care poate aveam nevoie sa vorbesc.Nu aveam starea necesara, si nici-o obligatie de nimeni.Simteam ca vreau sa te iau in plina strada de mana, si sa iti zic ca esti cel mai dulce, si ca imi placi, insa aveam aceea teama ,de a nu parea penibila..
Nu cred in dragoste la prima vedere, mi se pare ceva care vine zburand si tot asa pleaca, dar aici a fost ceva, ceva care a venit fara sa fie chemat, sa anunte sau sa strige ! 
Intr-o clipa buzele mele tanjeau dupa ale tale, mintea mea era atenta la fiecare gest de-al tau, ochii mei nu mai vedeau nimic altceva decat pe tine, persoana dulce, tandra, calda din fata mea, care ma facea sa ma simt minunat . Simteam nevoia de a te simtit, vroiam doar sa ma iei de mana si sa imi zici, "Roxi , sunt aicii,pentu orice". Aveam nevoie de o imbratisare, erau secunde in care ma simteam atat de singura, atat de ..habar nu am cum.Incepeam sa simt ca vreau sa te ating, sa te am si sa incep sa te pastrez . 
Sa nu te poata inlocui nimeni, vroiam sa fiu doar eu cu tine intr-o lume a noastra . 
Ardeam de dorinta de ati simti buzele care erau usor calde, parca te simteam cum tremuri, cum in gand spuneai si tu aceleasi lucruri . 
Pe zi ce trece imi intri in suflet si mai mult . Fiecare vorba de-a ta imi face inima sa bata mai tare . 
Multumesc pentru fiecare zambet oferit pana acum .

duminică, 18 decembrie 2011

Noapte, ploaie, vise.

E noapte . Iti aud pasii . Te simt . Parca te vad. Ma uit in jur. Te caut dar te gasesc doar in gand. Parca vrei sa spui ceva,dar te temi . 
Cum esti cu adevarat ? Cum privesti lucrurile ?
Ce spui? 
As vrea sa nu se strice tot, tot ce incercam sa cladim, intr-o lume atat de imperfecta, sa fim noii cei care nu se prabusesc niciodata, indiferent de momente si de stari .
Te am, in fiecare zi te simt, savurez cu tine orice moment de bucurie, placere, fericire si tot ce exista !
Cred in tine . 
Nu in cei care se numesc "prieteni", si vorbesc doar sa vada daca ma roade pe mine,sau nu . Daca imi pot face rau sau nu,daca sufar,plang sau rad fals. Vor sa creada ca nu mie bine,inca spera sa nu-mi fie bine, dar eu nu am de gand sa iti dau satisfactie, nici tie, care imi erai "prietena", nici celor invidiosi .
Eu sunt bine, da! 
Il am pe el langa mine, si va continua sa fie asa. 

joi, 15 decembrie 2011

Vreau doar să-mi iau aripile şi să zbor cu al meu înger .

Am din nou aceea stare prosteasca , care ma face sa mi se umezeasca ochii ,sa cred ca nu exista nimeni in jurul meu care sa imi poarta de grijia, care sa fie aici pentru ca am nevoie ! Trebuie sa privesc din nou spre o raza de soare, sa imi incalzeasca din nou corpul, sa simt ca traiesc, sau pur si simplu .. sa ma faci sa inteleg ca lucrurile nu stau asa cum vor ei, ci cum ne dorim noi .
Gandul meu e mereu la tine, cu toate astea probleme se inghesuie sa vina intr-o lume atat de fragila, in care doar impreuna cu tine, tinandu-te de mana voi reusi sa vad din noua acea raza de soare . Nu as vrea sa ma trezesc sa dimineata si sa nu te mai vad,sa nu iti mai simt mirosul , sa nu te mai ating .. vreau ca sentimentele sa persiste , sa fim doar noi intr-o lume creata de noi .
Te privesc . 
Te simt. 
Te am . 
Te ating.
 Insa singura problema care ar putea exista e ca nu as putea sa ma satur vreodata . 
Nu vreau sa sufoc , cu supra doza de iubire , sentimente si imbratisari insa vreau sa stii ca incepi sa insemni mult pentru mine, ca lumea pe care o cream atunci cand suntem impreuna, e fascinanta, si devine din ce in ce si mai frumoasa .



miercuri, 14 decembrie 2011

Gandul meu

 Mi-ai invadat gandul, sufletul. Mi-ai deschis ochii, mai facut sa zambesc din nou din suflet ... nu acel zambet sumbru si fals de altadata. Esti in gandul meu, chinuit de mii de alte probleme la care doar gandindu-ma la tine ,gasesc rezolvare. Tu ma ajuti cu gandul. Cu gandul si sufletul. 
Sunt plina de ganduri, ganduri care imi spun ca esti aici, si am in ce sa cred. Gandurile mele duc mereu la tine, indiferent la ce ma gandesc. Te ascult pe tine, tu care intri usor in sufletul meu, dandu-mi zambetul si fericirea de care am atata nevoie ! 
Tu esti cel care pui amprenta pe gandul si sufletul meu, tu gandul meu Kevin..

luni, 12 decembrie 2011

Imprevizibil ♥


Era o zi oarecare,nu aveam nimic planuit . Cand vad ca te apropi usor, fara sa stiu cum va fi . Te-am simtit . Stii cum ? Atat de diferit de toata lumea, atat de aproape de mine,sincer,independent ,sigur de ceea ce vrei , atat de aproape de o noua iubire . Nu stiu cum , de unde ai aparut , unde te-am gasit ,unde m-ai gasit , de ce acum? si nu altdata ?!  

Imprevizibil . Fluturasi nu anunta cand vin , soarele nu anunta cand rasare, asa e si iubirea vine de nicaieri . Ea e magica .
Iubirea e creatoare , constructiva ,ea inalta si uneste pe oricine. E reala ,la fel de reala ca noi insine,este o magie tainica a intregii noastre fiinte.
A iubi este cel mai simplu mod de a trai pentru ca este cel mai bun si firesc . Aproape ca nu trebuie sa faci nimic altceva. Fiecare simte nevoiade a iubi .

Vreau ca magia care exista sa persiste , tot ce e al meu sa fie si al tau !





duminică, 11 decembrie 2011

Poti sa spui ce vrei , ti.am zis .

Stiu, stiu ca sunt judecata . Insa asta nu ma afecteaza ,absolut cu nimic ,pana la urma e viata mea,si o traiesc asa cum vreau . Nu esti nimeni, pana la urma sa te bagi in viata mea si sa imi explici mie cum sa traiesc .
La urma urmei ce te afecteaza pe tine? Ca pot? E invidie , te asigur .
Fiecare face ce ne duce capu'pana la un moment dat . cand e momentul? Cand dam noi insine cu capul . Daaa ! Si ne doare , insa avem putere sa ne ridicam doar daca avem pe cineva langa noi spunandu-ne :Sunt aicii, imi pasa ! Si ce mai conteaza in clipa aceea ? Doar EL .
Poate ti se pare penibil ,dar de data asta e pe bune, nu ma joc .
Ai face bine sa nu iti mai ochii timpu ,judecandu-ma pe mine , mai intai ai face bine sa te privesti pe tine , in oglinda si apoi poti sa vorbesti cat te tine gura .
Ceea ce conteaza,e ca eu , eu am incredere in mine , si in faptele mele prezente , si stiu, stiu ca sunt si persoane carora le pasa intradevar de mine,fara a ma barfi !

duminică, 4 decembrie 2011

Timpul ne-a maturizat sis', poate prea repede. Insa cu reguli stricte!



Cum e ea ? Si ce simti ?
Iti mai aduci aminte sis',cum era acum 3 ani?dar acum 1 an ? dar acum cateva luni?
Ne lipseau multe acum 3 ani , apoi incetul cu incetul am inceput sa vedem lucrurile altfel..am inceput sa pretuim mult mai mult anumite lucruri,sa vedem lucrurile care trebuie vazute! nu cele care ne fac unii sa le vedem ..
Acum 2 ani eram boboace,si credeam ca toata lumea e a noastra,cu toate ca nu stiam nimic despre viata,despre iubire si tot ce ne inconjoara. Am devenit un ocean an cunostintei de sine',cu dorinta enorma de a cunoaste lumea,de a iubi si de a trai !
Acum 1 an ,lucrurile stateau  un pic mai bine poate,doar totusi atat de diferit ! Si sti de ce zic asta sis'? Abea atunci incepusem sa vedem lucrurile urate,grele si tot ce nu e convenea ..eram in stare sa facem tot pentru cineva care poate nu avea rost,care nu merita,insa am riscat! De ce ? Iubeam . E adevarat ca prima iubire adevarat nu se uita niciodata,simteam ca 'EL'este persoana cea  mai potrivita,ca ne completam reciproc,ca nimeni si nimic nu ne va desparti.Au existat piedici,am luptat.Am plans. Am ras. Am dezamagit. Dar cu toate astea am iubit din toata inima ! Nu ne mai trebuia nimic. De ce sis? Pentru ca aveam totul,il aveam pe el.Acum ne dam seama ce copile eram intr-un fel sunt invidioasa pe unele sentimenete de atunci,pe unele trairi care ne faceau inima ne trasalte de fericire .
Si acum cum suntem draga mea sis?
Stii? Esti hotarata?! Poti ?! Invingi?! Treci ?! Iubesti?! Lupti?! Nu uiti? Te doare?! Pasiune?! 


Da! Suntem atat de diferite,atat de mature,si ma intreb oare de ce? Timpul ne-am maturizat mult . Foarte mult. Pentru ca am fost la baza unei dezamagiri,sau am fost luate de proaste,si poate nu e doar asta ,dar ne-a durut! Traim cu mai multa intensitate fiecare secunda,minut,ora pentru ca acum stim ceea ce trebuie sa pretuim,si avem reguli bine stabilite . Traim si acum momente in care ne ambitionam sa avem totul,sa nu ne pese de ceea ce zice lumea,si sa fim mereu cu capul sus,cu un pas inainte..sustinandu-ne una pe cealalta!
Este important felul in care iubirea apare,si ce se intampla intre tine si 'EL'. Iubirea nu vine sa bata la usa sa iti zica"eu sunt iubirea! ma primesti in viata ta? as vrea sa te iubesc!" nuuuuu ! Ea vine cand e nici nu te astepti,vine pe nepregatite,si te face sa ai un zambet imens,sa radiez de fericire,sa fie 'EL' tot ce iti mai trebuia , si sa nu mai duci grija zilei de maine pentru ca sti ca are cine sa aiba grija de tine,insa cu toate astea sis',stim ca primele iubiri nu se uita niciodata .. chiar daca vin altele ...
Noi ne-am maturizat poate prea repede,nu cunoastem inca tot , dar poate ca ne si ferim de unele lucruri,care inca ar putea sa ne doara,dar noi suntem aici! Una langa cealalta sis', mereu impreuna, mereu profitand de clipele impreuna,si de fericirea de care avem parte.. Te iubesc!



 Sunt in zile in care parca ma sufoc,zile inutile,in care as face orice nebunie care imi trece prin minte ! Sti ca,as vrea sa fiu totul pentru tine?! Sa fiu doar eu , tu si nimeni si nimic altceva ! Visez. La ce? La noi,la tine,la mine!
Cum pot? Te doresc . Insa am limite. Ce sunt ele? Pai cum ar trebui sa iti explic ?! Vreau sa stiu ca esti doar al meu, sa am pentru ce sa lupt ! sa ma simt sigura de dragostea ta pasionala, vreau ca fiecare dimineata sa fie cu tine,sa sa bem impreuna cafea indulcita cu iubirea noastra . Perfect ! 
Visez,nu? Si la ce imi foloseste?! Nimic ? Cred ca da..
Dar nu !
Gandurile,sentimentele mele nu sunt doar visuri , sunt adevaruri din inima, sentimente pure'.. si da! Vreau sa fiu doar a ta , visez din nou la o dragoste care m-ar putea face sa traiesc 'o nebunie' , daca intelegi .. sti cum vine asta ?! Eu da !
E suficient sa fi aici, sa crezi in ceea ce suntem si atat !
 Restul ar trebui sa vina de la sine ,nu?

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Supradoza de sex!

Doare,si inca mult! sti ce? Vorbele tale goale.dar ce as putea sa fac? Cand totul e scris cum ar trebui sa fie ... nu crezi? Insa nu o sa ai satisfactia sa ma vezi suferind,pentru ca e singurul lucru care nu vreau sa il mai arat vreodata !
De cuvinte,promisiuni goale sunt satula... prea satula ! Tu ce stii ?! Sa vorbesti , doar atat ! ca de fapte nici nu trebuie sa mai zic nimic . 

Crezi ca cu o vorba dulce, se rezolva tot ? Nici sa nu iti treaca prin gand ! La urma urmei,esti doar un alt baiat care minte,la fel sau poate chiar mai mult ca totii,care vrea sa fie vazut cel mai bine de vazu'lumi , insa care nu are sentimente ! Care vrea doar sex',doza de sex' .. si tot sex..
Dar eu sunt tot singura,chiar daca tu esti aici , parca nu simt pe nimeni .. parca nu am pe nimeni langa mine ! Sunt inca singura..intr-o lume in care doar sexu' e supradozat !

luni, 28 noiembrie 2011

Frumusetea vine din interior

• Stiu sa iubesc , poate mai intens decat ai putea crede!
•Pot sa te fac sa te simti oribil , in cel mai inoportun moment!
•Pot sa te fac cel mai fericit ,atunci cand nici nu te astepti!
•Te fac sa razi cu lacrimi!
•Pot sa vorbesc dar in acelasi timp sa tac!
•Stiu sa iubesc,dar pot sa nu iti arat!
•Traim intr-o lumea in care as putea sa te fac sa fi dependent de mine!
•Pot sa te fac sa ma iubesti si sa ma adori in aceiasi zi!
•Pot sa te fac sa fi cel mai suparat,dar in 2 secunde sa fi cel mai fericit!
•Pot face in asa fel incat sa uitam notiunea timpului!
•Pot face imposibilu!
•Consider ca am defecte pe care tu ai putea sa le adori!
•Cred ca te pot face cel mai fericit!
•Pot fii cea mai nebuna fiinta cu tine!
•Consider ca sunt cea mai importanta persoana pentru tine!
•Pot sa te fac sa devii dependent de tot ceea ce e legat de mine!
•Stiu sa traiesc totul cu maxima intensitate!

Oricand,oriunde,la orice ora!



Fie rau,sau fie bine niciodata nu am sa uit de ele. Am invatat sa iubesc,sa fiu din nou libera, sa ma simt din nou un copilutz, un suflet si o inima pierduta .. insa gasita de ele!
Sunt dulci , ma simt cea mai iubita cand sunt cu ele , si vreau sa fie asa mereu.Le iubesc!
Simt ca sa nascut o prietenie adevarata,si ca exista sinceritate intre noi , nu cred ca ma vor minti sau ca le voi minti cu ceva,ele fac parte din mine acum :x





duminică, 27 noiembrie 2011

Amintirile raman,indiferent de ce ar urma..


Sa mint?! Pentru ce? 
Mereu voi avea tiparit in minte ceea ce ai insemnat pentru mine,mereu voi sti sa iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine .. mereu voi pastra tiparit in inima mea , primul sarut,primi fluturasi,primul "te iubesc",prima imbratisare , prima adiere a respiratie tale in parul meu.. Mereu!
Iubirea e complicata.. am avut puterea sa o pastram doar atat,inima nu a fost la comanda,asta a simtit asta a facut! Da stiu..doare.. la fel ca pe mine! nu mint!
Te simt,nu te mai am,dar vreau sa iti fie tie bine, vreau sa fiu mereu acea persoana care e intotdeauna aici sa te ajute indiferent de ce va urma,stiu si stii si tu bine ca amintirile raman,tiparite in minte si inimile noastre,mangaierile tiparite in pielea noastra delicat parfumata,sarutarile in miez de noapte,inca parca le mai simtim,vorbele dulci parca inca le mai auzim,dar totusi .. am luat-o pe drumuri diferite..
Si poate ca da, poate ne va parea rau candva ca nu mai exista un "noi" , dar atunci cu siguranta nu va mai conta!
Trebuie sa razbatem,sa fim fermi,sa avem incredere in noi ca se poate,nici nu sti de unde poate sa apar iubirea ..e neprevazut acest lucru,nu poti sa apesi pe aceea"telecomanda" si sa ii dai pe alt program .neahh! ea e unica,se simte rar,si doar una e adevarata !

miercuri, 23 noiembrie 2011

Am nevoie de tine!




As vrea sa te simt aproape de mine,as vrea sa te stiu in orice clipa aici .. Sunt sentimente pe care nu le cunosc,as vrea sa stiu ce simt,sa stiu ceea ce vreau si imi doresc.. insa cu trecerea timpului am nevoie de tine ,din nou si din nou am nevoie de tine,sa pot visa , sa ma asculti ,sa fi aici sa ma iubeste!
Am nevoie de tine,pentru ca as vrea sa te simt aproape chiar si atunci cand nu esti aici ,am nevoie de tine cand ma trezesc sa fi tu raza mea de soare, am nevoie de tine pentru ca imi place cand imi dai beep-uri sau mesaje 'ca ai nevoie de mine',am nevoie de amintiri calde cu noi pentru ca uneori lumea de afara e rece si dura,am nevoie de tine pentru ca atunci cand ma intorc de la scoala sa ma astepti cu un zambet cald,am nevoie de tine pentru ca atunci cand sunt trista sa iti pot vorbi,pentru ca tu esti singurul care are nevoie de mine !
Imi place cand ma cauti doar pentru a-mi spune ca ai nevoie de mine!

marți, 15 noiembrie 2011

Din inima!



Azi vrei sa crezi din nou .. vrei sa speri,sa crezi ca se poate,vrei sa te gandesti si la tine,dar parca tot nu se poate.. de ce? De ce mereu ne gandim la altii ,inainte de a ne gandi la noi?! De ce trebuie sa ne gandim sa nu sufere alti,si tu sa suferi? De ce?
Aveai impresia ca lumea e a ta,erai cu el si totul parea sa mearga bine,dar totusi nu se poate .. e prea devreme,sau poate prea tarziu ... tarziu pentru ce?! pentru a fi noi? noi nu am fost "noi". Nu se poate!
Te vad,te simt,te ating,te am..dar parca tot nu esti! Te pierd,te-am pierdut,unde esti ? De ce ai plecat,de ce ai vrea sa pleci?!
Ce simti? Spune-mi tu,ca il stii! Nimeni nu poate sa imi zica mai bine,si sa stie ce vrea..dar totusi nimeni nu zice ca el,fiecare are sentimentele lui,fiecare iubeste,minte,vorbeste,saruta,mangaie,iarta.. in modul lui..
Nu vreau sa fie din nou greu,nu simt nimic,dar as vrea sa fie cum spui tu ... insa cel mai probabil e sa risc prea mult,si sa pierd mult..ar fi posibil si sa ma ard! inca nu as risca.. tu ce spui?!


luni, 14 noiembrie 2011

Dream




Si ce daca visez? Toti visam .
Imi aduc aminte cum visam atunci cand eram mica, printul meu sa fie cel mai frumos,si sa ne iubim pana cand moartea ne va desparti .. da acum pe bune',cine mai crede in vorbe goale,pana la urma?!
Azi nu mai visez la asa ceva, pentru ca e prea putin probabil sa fie asa.. Pt. ca azi iubirea e inteleasa altfel,iar cuvantul "Te iubesc",nici macar nu isi mai are aceeasi semnificatie de alta data, trist..
Acum nu mai visam la iubire,ci sa avem cat mai multi bani,si avere ..pe asta se pune pret acum,din pacate ... Nu la toti,insa majoritatea parca au inima de gheata,parca nu simt,parca nu au nevoie de iubire,parca ar vrea sa fie mereu fara pereche,si singuri..
Eu visez, da visez la o iubire precum a ta,in diminetile intunecate sa fi tu soarele meu',in serile de vara sa fi tu ingerul meu,sa fii tu cel care imi zice ce e bine si ce nu,si sa fi aici mereu,sa nu iti simt lipsa,sa nu iti duc dorul,sa ma vezi zambind .. e tot ce as putea cere !
La urma urmei nu frumusetea conteaza,ci inima ...

vineri, 11 noiembrie 2011

Pt.ca atunci cand ai prieteni,totul are alta culoare'♥







Atunci cand pietenii iti dau putere,tu te faci si mai puternica ! Cand ai prietenii langa tine,nu iti mai trebuie nici apa ,nici mancare,te distrezi si te simti bine,simti ca toata lumea e a ta ! 
Pentru ca meriti asta,si pentru ca fiecare varsta are nebunia ei ,doar de o singura clipa..

marți, 8 noiembrie 2011

Tin sa cred,ca nu pierd!

Trebuie sa profit de fiecare moment pe care viata mi.l poate oferi , sti de ce ? Pentru ca tu poti sa pleci , si sa vi .. si fericirea mea nu sta in loc pentu tine sau pe oricine altcineva . Azi nu .. azi nu plang,azi doar rad !


Toate trec si toti am suferit la randul nostru,pentru o iubire interzisa,imposibila,dar toti am stiu sa trecem peste tot,pentru ca Dumnezeu nu ne da incercari mai mult decat nu le putem duce !
Azi a fost ziua mea , doar a mea ..si as fi vrut sa fi tu aici ..dar nu,nu puteam sa cer nimic !

luni, 7 noiembrie 2011

Un drum de o mie de mile incepe cu un singur pas...




Am inceput sa merg pe un drum,necunoscut..nu il cunosc..nu stiu cum arata..si nu stiu unde am sa ajung! insa te vreau langa mine, vreau sa ma ti de mana si sa spui ca iti pasa,si ca nu esti asa cum imi vine mie sa cred.. clipele sunt scurte,insa nu uit de tine.. de"noi". da mie dor si ce rezolv daca spun ce simt? oricum clipele sau scurs,nu mai esti,nu te mai simt! .. ce mult mi.as dori ..
Maine 8 nov. e o zi speciala pentru mine, in ziua asta sf.ma adus mamica mea pe lume,cand am deschis ochi toata lumea era fericita ,toata lumea ma iubea,insa acum lucrurile sunt mult mai diferite.. nu te vad pe tine,"fat-frumos", care vine pe un cal alb,si imi spune ca mereu va fi AICI !
Nuuuuuuuuu ! Nu cred ca sti ce inseamna asta , cu toata ca as vrea sa urlu in gura mare,si sa iti zic ce simt pentru tine ... dar cu siguranta nu ar avea nici.o valoare,si atunci pentru ce? sa razi ? 
Stiu ca sunt un stres' nu doar pentru tine,pentru persoanele care nu ma inghit,care nu suporta sa ma vada fericita si implinita asa cum visez de multa vreme .. e prea devreme sa incep un drum nou,singura.. insa cu incredere in mine sunt sigura ca am sa reusesc !
Am incredere in mine si in tot ceea ce pot face..

duminică, 6 noiembrie 2011

E altceva aicii..

Oare ce se intampla? oare este ceva? cat de sincer poti fi ?
Dupa cum ai spus esti dulce,tandru,manipulator ceea ce inseamna ca poti face o persoana sa te iubeasca'dar apoi sa te deteste! Ce inseamna asta? Defapt cum esti?! Ce cauti? Esti atat de sesibil,inca vocea ta imi da fiori de fiecare data,nici nu cred ca ar trebui sa fie altfel..esti tandru!
Zambetul tau,ma molipseste si pe mine.. pentru ca de fiecare data cand iti vad chipul ,te vad fericit,te vad doar in clipa aceea,in care tu nu te gandesti la nimic altceva decat la "noi". Exista "noi"? Cum suntem "noi"?
Iubirea se imbina de prea multe ori cu orgoliu,cu dorinta de a invinge si de a fi cel mai bun! insa trebuie sa lupti,daca iti doresti aceea iubire,trebuie sa arati ca iti pasa..ceea ce e evident!
Poate ca suntem diferiti,defapt suntem insa,lucru care ma fascineaza e ca te-am facut sa crezi ca sunt o enigma in mintea ta,ceea ce e mult mai fascinant..
E uimitor! Nu-mi imaginam o asa imagine plina de culori intense,in care te vad pe tine,cu multa iubire si tandrete.. si cum ar putea sa nu iti placa ? cand e asa de dulce? 
Am stiu amandoi sa traim cu intensitate,clipa,si ne adoram unul pe celalat..Sunt atat de multe intrebari la care inca caut un raspuns concret,insa simt ca raspunsul ma ocolesti,ceva nu pare a fi sigur..defapt tu esti sigur? cat de sigur e ceea ce suntem "noi"? 
Din sufletul meu,nu se sterg nicioadat amintirile care conteaza!
Pastrez tacere..nu cer nimic in schimb..
Vreau sa fi sincer,atat!

Nu mai e nimic. Cm ai putea sa mai salvezi ceva ?

Cand ai pierdut tot,ce ai mai putea salva ? ce ti-a mai ramas? poate doar un gol imens.care astepti sa til umple cineva..insa dupa ce tot ai asteptat iti trece prin minte sa nu te mai gandesti la "iubire"pentru ca vezi ca nu merita!
deci , si cum ramane? incredere si respect inainte de orice lucru , doar ca trebuie sa ai grija sa nu calci stramb sau sa arda'.. 

duminică, 30 octombrie 2011

Mamica mea,mereu cea mai importanta ♡

E a mia oara cand iti simt lipsa enorm,e greu fara tine nu pot minti,tu esti totul pentru mine si vei fi! E a nu stiu cata oara cand nu vei fi din nou aici langa mine,cand voi avea din nou acel gol imens in suflet,o imagine trista tiparita in minte,si din nou obrazu va fi umed..
Nu reusesc sa ma desprind, ma simt intr-un univers care vrea sa ma stinga,ma cuprinde din nou acea teama care vrea sa ma doboare,si incep sa te srig!
E greu sa te stiu departe,sa nu te vad,sa nu iti simt parfumul tau care ma face sa simt protejata si iubita.Insa stiu ca tu mereu te gandesti la mine, stiu ca mori de grija pentru mine,stiu ca sunt,suntem cele mai importante fiinte pentru dar totusi esti departe.. Mie un dor nebun de tine!


Sunt zile in care simt ca nu mai pot fara tine,imi vine sa las totul si sa fug,sa fiu acolo langa tine,sa ai pe cineva care te iubeste langa tine .. pentru ca si tu la randul tau mamica mea ai nevoie de cineva care sa fie acolo sa iti arate cat de multe te iubeste,si sa iti mai dea un pic de putere, pentru ca tu te lupti pentru noi!
Si cine ar putea fi persoanele acestea,daca nu noii fetele tale?
Te iubim enorm!
Si as face si imposibilul sa nu mai aveam atat de multe griji,si sa poti fi si tu langa noi,sa ne vezi zambind,sa ne vezi cum venim de la scoala,cum iti facem un cadou,sa vezi cat de mult te iubim..
Tu esti cea mai importanta persoana pe pamantul asta pentru mine ,ma mandresc cu tine mamica mea !


Realitatea,greutatile si probeleme te fac sa devi mai rece,mai distant si mai atent la tot ceea ce faci!

vineri, 28 octombrie 2011

Lasa grijile,incearca sa traiesti !

Ce sunt grijile? Cum ne spune si 'Dale Carnegie' ,"Cand destinul iti da o lamaie,incearca sa faci din ea o limonada"! Este o conceptie destul de buna dupa parerea mea,adica ar trebui sa traim fiecare clipa cu toata intensitatea,cu toata frumuseatea momentului respectiv.
Da! toata lumea are griji!? Si asta ce?! Ar insemna sa nu mai traim ? Nici gand!
O SINGURA viata ai, nu ?! Traieste !
Arunca grijile si problemele,arunca-le in aer!,si incearca sa simti ca traiesti,si sa iti dai seama ca tu esti mult mai importanta decat acele griji si probleme! Ca pana la urma timpul nu se intoarce ... din contra pleaca,se scurge,trece fara sa ne dam seama... nu se mai intoarce,insa lase urme !

vineri, 14 octombrie 2011

A mea !


Asa a inceput prietenia noastra,cu o simpla'imbratisare,de atunci parca vrem sa simtim imbratisarea uneia alteia cat mai des,si sa fie cat mai calda. Ne bucur impreuna de fiecare data cand suntem impreuna si atunci cand nu suntem doru care se naste e imens,si asteptam cu si mai multa nerabdare sa ne vedem,si sa ne spunem tot!
 

Fiecare moment pe care l-am petrecut impreuna,a avut grija sa ne intareasca prietenia.Impartim ganduri,sentimente,griji,preocupatii,placerii,treisteti,probleme tot ce se poate ,suntem si in acelasi timp vrem ca prietenia noastra sa se bazeze pe sinceritate,pe incredere si afectiunea de care orice prietenie are nevoie. Suntem calme la problemele ce intervin si incercam in acelasi timp sa le punem capat impreuna,reusind!


 Esti o persoana foarte importanta pentru mine!
te iubesc .

Priveste-ma in ochii..





Te-ai temut te intunericul noptii inainte sa se innopteze,te-ai temut de iubirea sincera si iubirea devarata pe care ti-o puteam oferi,nu te-ai uitat o secunda la lacrimile mele si la caldura inimii mele,cand puteai traii bucuri negustate,clipe minunate..mai facut sa traiesc o durere de neuitat iar acum suntem nevoiti sa uitam tot ce tine de noi!

joi, 22 septembrie 2011

Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta le meriti , eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa ti le spun .. din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc,nu pot atinge atinge stelele pentru a ti le darui,nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu,trupul meu,intreaga mea fiinta ! Si daca iti spun ca te iubesc inseamna ca te iubesc pentru ceea ce esti , pentru ceea ce ma faci sa simt cand sunt cu tine,pentru sufletul tau de aur , pentru fiecare atingere calda , pentru fiecare sarut plin de emotie,pentru iubirea care mi.o oferi ,pentru ceea ce reprezinti pentru viata mea . Si cum sa nu te iubesc cand pentru tine simt ceea ce nu am simtit pentru nimeni nicioadata ?Cand tu ma facii sa ma simt cea mai importanta persoana din intreaga lume? Cum sa nu visez la tine,cum sa nu te vreau langa mine in fiecare clipa,cum sa nu te iubesc,cum sa nu vreau sa te stiu langa mine tot restul vietii? 

Nu am cuvinte deajuns ca sa iti spun tot ce simt pentru tine ...

sâmbătă, 17 septembrie 2011

vineri, 9 septembrie 2011

...

Stateam si ma gandeam la mine, si la fluturasi din stomac care trebuie sa ii simt, la emotiile care trebuie sa le trezesti in mine , si la tot ce inseamna din nou iubire.. ciudat e ca mi-a venit alt gand, ce crezi ?! Sunt constienta ca toamna asta va fi diferita de toate altele, pentru ca acum 'tu' nu mai esti ..nu te mai simt , nu te mai vad, nu iti mai simt mirosul , nu mai esti primul lucru care il vad cand deschid ochii dimineata , nu mai esti tu .. nu mai esti aici . Asta de ce ?! 
Fiecare persoana trebuie sa gandeasca la 'rece'fiecare pas , pentru ca toate lucrurile vin si pleaca totodata , si uneori nu ne dam seama care sunt cele mai importante pentru noi. Si eu ma cred destul de responsabila. 


Toamna asta va fi diferita , va fi ca un labirint al cunoasteri pe care il va trebuie sa  il parcurg sa ajung sa cunosc ceea ce vreau acum , va trebui sa zambesc dupa fiecare pas , nu sa suspin dupa caderea fiecarei frunze ce atinge pamantul rece ..


 Voi avea grija de mine , de mine si de ceea ce simt eu , nu voi cred ca'tot ce zboara se mananca' , pentru ca asa toate lumea te ia de prost ! Voi fi calma,si constienta de fiecare lucru ... si voi astepta o alta toamna , care ma va face sa ma bucur de ea si in tot ce inseamna ea. 


O toamna poate sa iti aline sufletul , poate sa fie 'compania'ta atat timp cat tu te simti singur ...

Intre trecut si prezent

Priveam in gol si-mi lasam gandurile sa zboare ,cand deodata ma fulgerat o intrebare : se poate ca trecutul sa devina prezent ?
Inca am urme din trecut,ma zguduie,ma raceste ca si cum as sta intr'o ploaie rece,si stau..si stau ..gandindu'ma daca am regrete .. Insa nu am! Ceea ce a ramas in mine,in inima inca sunt doar acteva urme de iubire,aceea iubire de vara,primavara si de tot ce vrei tu ! 
E amestecat cu prezentul meu,ma bulverseaza,ma face chiar sa nu stiu ce vreau..Insa imi vreau prezentul! 
Prezentul ma reprezinta,e alt timp,e altcienva care se gandeste la mine,altceva ce ma fascineaza,e alt lucru minunat! 
viitorul nu ma acapareaza,pentru ca sunt preocupata de prezentul meu ..sii ..si atat !

miercuri, 3 august 2011


Vorbe,fapte,sentimente,ganduri,vise,ambitie,ironie,
realitate,dezamagire!

miercuri, 27 iulie 2011

Putin timp..

Nici nu ai idee,cat de mult imi doresc sa te vad ,sa te simt aproape..sa iti vad chiupul,si sa ma bucur din nou ca esti langa mine ! Vreau sa te simt aproape si la porporiu si la figurat !
Esti atat de dulce,cand esti langa mine..cand ma rasfeti cu tot cei mai bun..intradevar ma simt cea mai importanta pentru tine,si stiu sigur ca asa si este ! Tu mereu ma faci saimi fie dor de tine,ma faci sa iti simt caldura pieptului.. esti dulce!
Hai acasa..depaft vii ..in putin timp..de astept acasa!

joi, 21 iulie 2011

Mereu mai "putin" sau mai "mult"

Niciodata nu suntem multumiti cu ceea ce avem,nu gandim cu calm,nu avem grija ca lucrurile sa mearga cat mai bine pentru ca toti sa fie multumiti si mai ales noi cu noi insine !
Vedem lucrurile cat mai simple,fara sa le luam in considerare pe cele mai grele .. nu ne gandim deloc la lucrurile care pentru noi chiar conteaza foarte mult.. 
Ne place sa fim rasfatate,intradevar ! , insa asta nu inseamna ca nu ne-ar placea sa stam sa jucam ceva cu persoana iubita,sa bem un suc, sa primim o floare,sa ne plimbam ,sa ne sopteasca la ureche cuvantul magic"Te iubesc!", si sa ne arate cat ne iubesc..
Vorbele conteaza putin in ziua de azi,putin mai tin cont de ce vorbesc fata de ceea ce fac !

miercuri, 13 iulie 2011

Cu destinu mas juca..

Nu tinem cont de lucrurile care conteaza cu adevarat,pretuim un lucru doar dupa ce nu il mai avem si atunci sigur ne pare rau pentru ca nu ne-am dat ocazia sa vedem daca putem sau nu sa facem ce vroiam..
Trebuie sa ai curaj,curaju` acela de care iti tot vorbeam,si sa fi tu cu tine insuti ! e greu cand probleme sunt multe,dar trebuie sa ai ambitie si puterea de a trece peste ele !
 Doar asa poti sa razbati in timp..

marți, 12 iulie 2011

N-ai nevoie sa dai vreo explicatie !




Si in scurt vei fi aici! . langa mine spunandu`mi ce e rau si ce e bine..cu toate ca nu te ascult ! 
Insa stiu cu siguranta,ca o perioada buna te voi simtit langa mine ,si ca mereu voi simtit ceva diferit pentru tine!

luni, 4 iulie 2011

Mereu dificile, daca ar fi sa o luam dupa cum ziceti voi..

Te miri de ce zic asta ?! Ei ai face bine sa nu te miri , stii bine ce zic ,stii bine ca am dreptate ..
Daca ar fi dupa voi mereu ati crede ca sunteti cei care nu gresiti niciodata,voi nu faceti nimic gresit..voi va credeti fara defecte..si credeti mai mereu` ca numai noi FETELE gresim !
Ei..afla ca nu e asa! Indiferent de ce zici tu , eu stiu ce imi poate mintea, si ea si alta .. si oricine stie! Insa tu nu intelegi asta,nici el ..si nici el .. nici altu`,nu vreti sa intelegeti asta ..
Parca voi nu sunteti oameni,voi nu va vedeti pe voi.. voi vedeti doar pe cel de langa voi , si vreti sa fim asa cum vreti voi sa ne modelati dupa propriul vostru plac..insa nu e asa! , noi fetele suntem oamenii ! , nu ne puteti "modela"dupa cum va vine voua !


si se pare ca ajung la vorba unei prietene bune, care chiar cred ca ma intelege si simte poate chiar aceleasi lucruri sau poate chiar mai mult decat mine.. "Nu iubi prefacutu ce iti spune ca te iubeste, iubeste pe cel care plangand iti spune "iubeste-ma" .. vorba ei !

duminică, 3 iulie 2011

Nu intelegi..


Nu vrei sa ma intelegi ,ca tu nu sti cum e sa "iti fie greu", nu sti cum e cand nu ai pe nimeni langa tine..si cand toti par a fi langa tine,dar totusi nu e nimeni !
Nu stii cum e cand problemele vin rand pe rand cu sau fara voia ta..cand toti te lasa atunci cand tu sperai sa te ajute si sa iti fie alaturi!
Viata e gre,prea putin trec cu "brio"peste orice,pentru ac nu toti avem puterea si taria de a trece peste TOT.Unele lucruri chiar ne doboara si nu putem face nimic in legatura cu asta,este peste limita noastra..
Tocmai de aceea trebuie sa traim fiecare clipa cu toata intensitatea..

vineri, 1 iulie 2011

O parte din mine ♥!

O ador!
Cine se gandea ca de la oarecum"dusmance" vor ajunge asa?
E "sis"acum , doar ea.. nu mai e nimeni ca ea!
Cine inafara de ea,are rabdarea sa ma asculte de fiecare data,chiar si atunci cand o sun si ii spun simplu"Te iubesc!"..pot sa o sun la orice ora,din zi si din noapte pt ca ea imi va spune mereu asa"sis,sunt mereu langa tine,stii bine!",asa e ea!
Cine zice ca sunt nebuna?
Cine ma iubeste ca ea?
Cine imi sterge lacrimile in caz ca sunt?
Cine imi zice ca gresesc sau ca nu e bine?
Cine e aici indiferent de orice si oricine?
Cine de fiecare data ma intelege?
Cine e ca ea?
Nimeni!
E ceva ciudata..pt ca mereu ii voi fi recunoascatoare pentru fiecare lucru care la facut pentru mine,pentru fiecare vorba buna atunci cand trebuia sa o aud,pt imbratisarile si incurajarile ei ..Iti multumesc ca esti si stiu ca vei mereu langa mine!
Asa nebune cum suntem noi,cum ne stim noi,ne iubim una pe alta..si mai mult ca probabil ne-am ajuta oricand..si chiar in miez de noapte !
Te iubesc!