duminică, 28 noiembrie 2010

You do not need more words ..

27 noiembrie.O data speciala,e data cand ma-m hotarat sa imi deschid sufletul si inima in fata ta.Este ceva mirific,ceva uimitor.Sunt cea mai fericita fata si asa vreau sa fiu mereu!Pentru ca am mereu parte de iubirea si dragostea ta.Te iubesc!
Mai mult de atat nu puteam sa imi doresc:x.




miercuri, 17 noiembrie 2010

marți, 16 noiembrie 2010

ceva savuros pentru iubitul meu..

..nici nu stiu de unde sa incep,de unde sa o apuc, pentru ca imi este foarte greu sa exprim in cuvinte aceasta iubire, sa descriu aceasta raza de soare care imi face viata minunata in fiecare dimineata..

De multe ori m-am intrebat cum arata dragostea, cum se simte, ce simt oamenii atunci cand sunt indragostiti... daca toata lumea simte ceea ce simt eu atunci cand iubesc,sau cum arata un om fericit..Asa arata dragostea, asa cum mi-ai aratat-o tu in fiecae zi, in fiecare minut petrecut impreuna sau departe unul de celalalt!

Iti amintesti cand mi'ai ridicat privirea din pamant,cand imi spuneai "stai linistita puiule maine va fi mai bine,sti bine ca te poti baza pe mine mereu",iar eu zambeam suav si ma linisteam stiindu'te aproape..
Iti amintesti cand mi'ai spus ca pot ramane la tine peste noapte? Mi-ai spus ca iubirea se vede pe chipul meu,ca nu am cum sa te mint in miez de noapte,ca simti ceva pur si sincer pentru mine si chiar iti doresti mult mai mult decat tot ce am construit pana in momentul de fata..

 Imi este dor de tine chiar si atunci cand esti langa mine, pentru ca imi doresc sa iti vad aceea privire stralucitoare,mangindu'ma usor,sarutandu'ma usor pe buze,apoi pe gat,umar si..
Imi e dor de respiratia ta in parul meu, de gustul sarutului tau seara de seara, de mana calda care imi atingea fata, de zambetul meu,de fiecare data cand iti vedeam chipul in fiecare dimineata, de plimbarile noaste,de cuvintele soptite la ureche,cum capul meu  era asezat pe pieptul tau si simteam cum bataile inimii tale erau mai puternice secunda de secunda, felul in care imi mangaiai fiecare punct al corpului, imi e dor sa impart cu tine lacrimile de fericire...

Increderea, implicare, dragoste, tu, eu, noi... toate acestea de la tine le-am invatat. Esti ingerul meu, am devenit dependenta de viata alaturi de tine, de linistea si fericirea pe care o simt alaturi de tine. Vad zambetul tau in poza de pe birou si chiar nu e! chiar nu e fals ! e un zambet din inima,plin de fericire.

Esti tot ce mi-am dorit,nu ma gandeam ca te pot gasi vreodata,esti tot ce visam cand era mica iar mama seara de seara imi spunea povesti cu printi si printese si eu ca orice copil cu zambetul pana la urechi imi doream sa ajung si eu asa.. Dar imi este suficient ce am acum! Totul in jurul meu a prins viata si parca tot ce ma inconjoara imi inspira fericire.  

Au fost momente in care nu vroiam sa te vad, au fost clipe in care m-ai ranit si ai pus lacrimi pe fata mea, dar chiar si atunci am stiut ca vom ramane impreuna.
Esti o parte din mine, chiar daca acum nu-mi esti alaturi. Esti cel pe care, uneori,simt ca-l pierd,esti visul meu noapte de noapte,cel pe care il iubesc nebuneste.


Nu pot ingropa toate acestea, nici nu imi doresc asta, le am aici,tiparite in minte si suflet, la fel ca tine... Te simt langa mine mai mult decat oricand, simt cum inima mea bate odata cu a ta, iti aud pasii care se indreapta spre mine, aproape ca simt imbratisarea ta, totul pare atat de real! Sunt fericita sa spun ca orice s-ar intampla, iti voi fi alaturi...

________________________________________________________________________________
Te iubesc!

Nu poate fara mine !:">










luni, 15 noiembrie 2010

Mereu cea mai importanta!

Ma'm trezit!
oare unde esti ?!
Esti din nou acolo singura cu dor de noi..
Si iar ..ma'm trezit din nou doar cu ea.. e sora mea dar totusi nimeni oricine ar fi el nu te poate inlocui!Gustarea ta de dupa-masa cu care ne asteptai,alergatul de la scoala pana acasa ca sa te pot vedea mai repede..pauzele in care te sun si te intreb simplu"mama ce faci?unde esti ?ai grija de tine".
Era suficient doar sa iti aud vocea ca sa imi treaca toate grijile din cap,sa stiu ca tu esti aici,ai grija de mine si sa stiu ca orice sentiment nu se aseamana cu "iubirea asta pura".
As vrea sa stiu ca vei veni acum,si sa imi spui cu zambetul pana la urechi:
"Gata fata mamii nu voi mai pleca"!
Dar defapt stiu ceva :-|
Stiu ca nu se poate.. nu e asa de simplu,chiar daca unele lucruri nu le prea inteleg sti bine ca sunt tot fata ta,care te asteapta aici oricand ai fi..
Iti simt lipsa..Si mie dor sa stau cu tine ore intregi in noapte sa vorbim..:-<
Te iubesc !

Sunt in zile in care te bat la cap ca vreau bluza aia,pantaloni aia sau jucaria aia :-j. Nu! Daca ar fi sa zic acum ce as vrea e sa fi aici..sa ies cu tine pe strada si sa ne plimbam ca "mama si fiica" e simplu !
Dar in acelasi timp mult prea dificil?!
Te iubesc !